3x Budget waterproof mascara’s

waterproof mascaraHet is weer volop herfst en ondanks dat de echte herfstbuien nog even op zich laten wachten gebruik ik alweer een tijdje waterproof mascara. Want niets is zo vervelend als onderweg verrast worden door een bui die je gehele look vernietigd. Daarom behandel ik in het artikel van vandaag enkele budget mascara’s die wel een buitje aan kunnen.

1. Essence Rebel mascara

waterproof mascara 5De eerste mascara die ik jullie vandaag wil laten zien is de Essence forbidden volume – rebel mascara. Volgens de verpakking is dit officieel geen waterproof mascara, maar ik denk hier anders over. Uit ervaring is bij mij namelijk gebleven dat deze mascara goed blijft zitten en ook een regenbuitje prima aankan. Voor een stortbui is deze mascara misschien niet geschikt maar een beetje regen weerstaat deze topper in ieder geval wel!

2. Essence extreme volume mascara

Waterproof mascara 3Een mascara die net wat meer kan hebben dan de vorige is toch wel de Essence I♥Extreme volume mascara – waterproof. Zoals de naam al zegt is dit ook echt een waterproof mascara en dat blijkt ook uit gebruik. Deze mascara kan de wat heftigere buien ook aan, alhoewel je na een flinke bui toch met minder mascara eindigt dan je begon. Ondanks dat heb je geen last van zwarte vegen met deze mascara, iets wat voor mij toch wel erg belangrijk is.

3. Catrice Glam&Doll

waterproof mascara 1En dan de mascara die voor mij toch wel echt het beste is, de Catrice Glamm&doll – waterproof mascara. Opnieuw verraad de naam bij dit product al dat het waterproof is, en dat is het zeker! Ik gebruik de mascara nu enige tijd en merk echt dat het een hardnekkig goedje is. Dit is natuurlijk des te beter wanneer je geconfronteerd wordt met een flinke bui!

Wat is eigenlijk jouw favoriete (budget) waterproof mascara?

♥ Ilona

  • Essence Forbidden volume – rebel mascara €2,89
  • Essence I♥Extreme volume – waterproof mascara €2,99
  • Catrice Glam & Doll – waterproof mascara €3,99 | Review volgt nog

5 gedachten over “3x Budget waterproof mascara’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge