Coconut Care hand&nail cream | Review

Coconut Care hand&nail cream | Review

coconut-handcreme-9Handcrème, naar mijn mening echt een onmisbaar product, al helemaal nu de koude periode weer is aangebroken. En dan is dit ook nog eens een hand en nagelcrème in een, voor minder dan een euro die ook nog eens naar kokos ruikt. Wie mij een beetje kent weet dat ik dat gewoon niet kon laten liggen. En ik kon het ook niet laten er een review over te schrijven, dus vandaag vandaag een review over deze coconut handcrème.

Nu de herfst is aangebroken en de winter alweer om de hoek gluurt is dit ook aan ons lichaam te merken. Droge handen en kapotte nagelriemen, je ontkomt er haast niet aan.Maar we kunnen het natuurlijk wel proberen zo goed mogelijk te verzorgen. En een coconut handcrème klinkt daar toch wel ideaal voor, of niet soms?

Coconut handcrème

coconut handcrème 2Verzorgingsproducten met kokos er in vind ik zelf altijd onwijs lekker en heerlijk voedend in gebruik. Daarnaast vind ik het ook nog eens een heerlijke geur, mijn hartje ging dus ook even sneller kloppen bij het zien van dit product. Want naast dat dit product heerlijk lijkt voor de handen belooft het ook nog eens goed te zijn voor de nagels. Met een voedende en verzachtende werking. En laat dit nou net iets zijn waar ik dol op ben.

coconut handcrème 8

Als we kijken naar de ingrediënten raak ik in eerste instantie een beetje in de war. Het product bevat namelijk onder andere water, glycerine en parfum. Allemaal ingrediënten die een uitdrogende werking hebben. Water heeft alleen geen uitdrogende werking wanneer het meer dan 50% aanwezig is. En gezien water (aqua) als eerste in de lijst staat denk ik dat het hier wel goed mee zit.

Mijn mening

coconut-handcreme-4Ik gebruik het product nu enige tijd en ik ben er echt zeer tevreden over. Ik heb er een hekel aan wanneer mijn handen vettig aanvoelen maar met dit product heb ik daar nauwelijks last van, het trekt namelijk ontzettend snel in.
handcreme-coconutDaarnaast vind ik het product heerlijk verzorgend, na het aanbrengen voelen mijn handen heerlijk zacht maar zo blijven ze ook wel een tijdje voelen. En ik merk echt dat de losse velletjes bijna verleden tijd zijn. Ook zien mijn nagels en nagelriemen er een stuk beter uit en lijken mijn handen in het geheel een stuk verzorgder. Ik ben dus ook zeer te spreken over dit product, al helemaal wanneer we kijken naar de prijs!

coconut-handcreme-5Naar mijn mening is dit dus ook echt een aanrader en ik blijf deze Coconut handcrème de komende maanden nog lekker gebruiken!

Welke handcrème vind jij eigenlijk fijn in gebruik?
Ilona


Coconut Handcrème: €0,79 | Verkrijgbaar bij Action

5 gedachten over “Coconut Care hand&nail cream | Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge