Kruidvat Marokkaanse arganolie voor je haar | Review

marokkaanse-arganolie-1-van-1Haarolie is voor mij een essentieel product om mijn haren mooi glanzend en verzorgd te houden. Ik breng het dan ook regelmatig aan in de puntjes. Inmiddels is mijn haarolie van de Kruidvat alweer bijna op, maar hij beviel me zo goed dat ik ‘m nog een keer heb gekocht. Daarom leek het me een goed plan er een review over te schrijven en mijn blijdschap over dit product met jullie te delen.

Marokkaanse arganolie

marokkaanse arganolie 5Heel leuk al die verschillende soorten haarolie’s en serums, maar waar gebruik je ze eigenlijk voor? Een haarolie is bedoeld om je haar te voeden, maar het geeft ook nog eens een mooie glans aan je haar. Je brengt het aan in je haarpunten en dit kneed je vervolgens voorzichtig in je haar. De meeste haarolie’s zijn aan te brengen in zowel droog als nat haar.

Zoals je al kon lezen gebruik ik de haarolie van Kruidvat eigen merk. De haarolie bevat als belangrijkste product Marokkaanse Arganolie. De arganolie wordt uit een boom geperst en komt in een klein deel van Marokko voor. Dit zorgt ervoor dat pure Marokkaanse arganolie erg prijzig is. Maar wanneer het verwerkt is in een product valt de prijs meestal nog wel mee. Zo ook bij de haarolie van Kruidvat. De olie is zelfs al zo zeldzaam dat het wordt beschouwd als de meest zeldzame plantaardige olie. De olie wordt daarnaast niet alleen voor haaroliën gebruikt maar is ook te vinden in producten voor het gezicht en in ons eten.

Kruidvat haarolie

marokkaanse-arganolie-1De haarolie van de Kruidvat zit in een doorzichtige verpakking, die is gemaakt van plastic. Het product kan je makkelijk doseren door een handige pompflacon. Daarnaast is er te zien dat het product 150ml bevat, wat een mooie hoeveelheid is. Kruidvat verteld ons het volgende over hun product:

Verwen je droge haar met Kruidvat Moroccan Argan Haarolie. Je haar wordt weer soepel, zacht en pluisvrij. Ook geeft de haarolie je lokken een mooie glans. De Marokkanse arganolie in dit haarproduct voedt en verzacht je haar intensief.

marokkaanse arganolie 3Zoals Kruidvat al zegt is de olie bedoelt voor droog haar. Momenteel is mijn haar niet droog, maar de olie gebruik ik nog wel wekelijks. Dit omdat de marokkaanse arganolie zorgt voor een mooie glans en mijn haar er heerlijk zacht van wordt. De geur van het product vind ik daarnaast ook heerlijk.
Ook vind ik het ideaal dat het product bruikbaar is in zowel nat als droog haar. Op deze manier kan je het eigenlijk altijd gebruiken en hoef je niet na te denken over de conditie van je haar.

marokkaanse arganolie 6Kort gezegd ben ik dus zeer tevreden over het product en is het – naar mijn mening – ook echt een aanrader. Ik heb het product na een jaar intensief gebruik ook niet voor niets opnieuw gekocht!

Nou ben ik erg benieuwd, gebruik jij ook een haarolie? Of gebruik je liever een ander product voor de verzorging van je haar?

♥ Ilona


Marokkaanse arganolie: €2,49, verkrijgbaar bij Kruidvat

6 gedachten over “Kruidvat Marokkaanse arganolie voor je haar | Review

  1. Sher schreef:

    Beste Ikonaa,

    ik heb een vraagje: kun je die kruidvat maroccan argan haarolie ook gebruiken om krullend ietwat droog haar te tangen op 230 graden?

    • Ilona schreef:

      De olie is zeker geschikt voor krullend, iewat droog haar, maar is niet bedoeld als protectie tegen hitte. Daar zal je dan een ander product voor nodig hebben. Want dit product is enkel en alleen voor de verzorging van het haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge