Hot chocolate weather | outfit

De afgelopen dagen bleek het maar weer, het is nog steeds winter. De temperaturen liggen nog steeds laag en de truien trek ik nog steeds dagelijks uit de kast. Maar waar ik aan de ene kan dol ben op oversized sweaters, hou ik af en toe ook wel van een wat strakker truitje.

Terwijl ik dit typ zit ik lekker warm op mijn kamer, heb ik net een mok warme chocolademelk leeggedronken en staat de kachel lekker aan. Maar buiten loeit de wind en dalen de temperaturen weer. En dit is direct ook de reden dat jullie het deze keer met wat minder foto’s moeten doen. Want na drie minuten kon Dagmar niet meer normaal foto’s maken, omdat haar vinger er af vroren.

Ondanks de kou wilde ik toch deze outfit met jullie delen, aangezien ik verliefd ben op dit truitje. Het bevat een heerlijke 70’s look door het kleurgebruik en zit daarnaast ook nog eens heerlijk. En het is dan niet het warmste truitje, maar ik vind het heerlijk voor de dagen op school, waar op dit soort dagen toch permanent een tropisch regenwoud klimaat heerst.

Een paar stevige boots eronder en you’re reade to go.

En deze foto wilde ik nog graag even delen, want ondanks de kou hadden Dagmar en ik een hoop lol tijdens deze fotoshoot ;).

Trui: Bershka
Jeans: Pull&bear
Schoenen: Van Haren (vorig jaar)

Houden jullie van dit soort outfits of toch meer van de oversized sweaters?
X Ilona

Een gedachte over “Hot chocolate weather | outfit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge