Mijn blog is terug en spannend nieuws..

De afgelopen weken is er weer veel gebeurd, wat jullie in mijn vorige update ook al konden lezen. Er was echter iets wat is destijds nog niet bekend kon maken, maar waar ik nu wel het een en ander over kan vertellen. En daarnaast staat mijn blog weer online, na anderhalve week offline geweest te zijn, in plaats van maximaal een dag.

Mijn blog verhuizen

blogTwee weken geleden had ik alweer een jaar een eigen domein (wat gaat de tijd toch snel). Ik was echter niet helemaal tevreden over mijn oude hosting bedrijf en vond de prijs ook aan de dure kant. Daarom besloot ik mijn blog te verhuizen. Ik schafte een nieuwe hosting en een nieuwe domeinnaam aan en ging aan de slag. Omdat het laten doen aardig wat geld kost besloot ik het zelf te gaan doen. Dit ging echter niet zonder slag of stoot en ik heb ook een paar dagen in de stress gezeten over mijn blog. Zou het me wel op tijd gaan lukken? Zou ik al mijn gegevens verliezen? Ik heb een paar dagen tussen hoop een vrees in gehangen maar uiteindelijk is het me gelukt. Mijn blog is verhuist, al mijn gegevens zijn behouden en ik kan er weer een jaartje op vooruit.

Op uitwisseling naar.. China?!

En dan het nieuws waar ik de vorige keer nog niet zoveel over kon vertellen. Enkele weken geleden heb ik mij namelijk op gegeven voor het uitwisselingsproject bij ons op school. Via dit project kan je twee weken op uitwisseling naar China. Al sinds ik van het bestaan van dit project afwist was het een droom voor me om hier aan mee te doen, dus zodra het kon heb ik me opgegeven.
En uiteindelijk kreeg ik te horen dat ik ook daadwerkelijk ben uitgekozen. *doet nogmaals een vreugdedansje*
Dit betekent dat ik in september 2 weken een Chinese student bij mij thuis zal ontvangen. En ik oktober is het mijn beurt om -met een aantal medestudenten- samen naar China te reizen.
Ik ben natuurlijk van plan om hier foto’s te gaan maken en wellicht wil ik deze weken ook vast leggen op film. Ik heb er in ieder geval al onwijs veel zin in.

Hoe nu verder?

Maar het is nu natuurlijk eerst zomervakantie. Ik ben al lekker bezig geweest met video’s te filmen en daarnaast heb ik ook weer een aantal creatieve projecten opgepakt. Daarnaast kan ik ook eindelijk weer lekker artikelen typen nu alles weer online staat. De komende tijd kan je dus weer een hoop leuke en nieuwe artikelen en video’s verwachten. En als je op de hoogte wilt blijven van mijn andere creatieve bezigheden op het moment kan je me natuurlijk volgen op Instagram.

Een hele fijne vakantie en woensdag ben ik er weer met een nieuwe video!
X Ilona

5 gedachten over “Mijn blog is terug en spannend nieuws..

  1. Jeanine schreef:

    Wat een spanning zo’n blog verhuizing! Grlullig is het goed gekomen.

    Maar dan.. China! Wat onwijs cool! Wat een tof uitwisselingsproject. Je hebt groot gelijk dat jr deze kans grijp. Mooi dat je ook daadwerkelijk mee mag doen!

    Groetjes Jeanine
    Jeanine onlangs geplaatst…Welkom is Assen – TagMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge