Overreden door een tractor | Persoonlijke update

Weet je waar ik echt een hekel aan heb, aan make-uploos over straat gaan. En dan niet op het moment dat mijn huid zo glad is als baby-billetjes en ik ontzettend uitgerust ben. Nee op het moment dat ik helemaal brak ben na een aantal zware weken en ik helemaal op ben. En dan ook nog eens constant op je hoede moeten zijn om mogelijk bekenden te ontwijken. Want nee, niemand mag me zo zien.

De afgelopen weken waren op z’n zachts gezegd zwaar, vermoeiend en stressvol. Vooral dat laatste. De deadlines kwamen op ons af als vlooien. Wat dat betreft is het ook niet zo gek dat het zo lang stil is geweest hier op mijn blog. Want de afgelopen dagen, of eigenlijk weken ben ik 24/7 bezig geweest met ons eindproject. Ik zat dagen tot kwart over vijf of zelfs half zes op school, waarbij ik vervolgens in de trein nog gezellig verderging. En je raad het al, na het eten gebeurde het ook nog het een en ander.
Maar inmiddels is de projectweek voorbij en hebben we zelfs al onze eindpresentatie gehad. Er moest nog een hoop voor gebeuren en de hele dag heb ik als een kip zonder kop rondgelopen, maar het is voorbij. En zelfs de beoordelingen zijn al binnen. En weet je wat; geen enkele onvoldoende. Daar ben ik wel even trots op.

Maar goed, het punt is dus, het is voorbij. En niet alleen het project is voorbij, nee het hele schooljaar is al zowat voorbij. En ondanks dat ik er niet alleen uitzag alsof ik door een tractor was overreden, maar me ook zo voelde, was het een onwijs leuk jaar. Ik geef toe, het was niet altijd makkelijk en de balans tussen school en mijn blog heb ik nog niet helemaal weten te vinden, maar ondanks dat heb ik het onwijs naar mijn zin gehad en heb ik een hoop nieuwe dingen geleerd. Technieken die ik niet alleen op school maar ook daarbuiten wil toepassen. En laat ik daar de komende weken nou net een heleboel tijd voor hebben..

De komende weken kan je dus een hoop interessante, inspirerende en vernieuwde dingen op zowel mijn blog als youtube kanaal vinden. En stiekem heb ik nog ergens de hoop dat het me volgend jaar wel lukt om een goede balans te vinden.

Voor nu wens ik jullie allemaal nog sterkte de komende weken en alvast een hele fijne vakantie! (als je niet al vakantie had)

x Ilona

 

 

 

3 gedachten over “Overreden door een tractor | Persoonlijke update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge