Over

Is 19 jaar, doet een creatieve opleiding, experimenteert graag met haar camera en struint dagelijks Pinterest af naar de nieuwste trensds en inspiratie.


Heeft een hekel aan presentaties, is slecht in opruimen en kan echt niet tegen veel gepraat in de ochtend.

 

Hey jij daar,

Ik ben Ilona, een 19 jarige creatieveling die op 29 juli 2015 haar eigen blog is begonnen. Wat begon als een experiment via een gratis WordPress site groeide uit tot een professionelere hobby, waar ik steeds meer tijd in stak. Daarom ben ik uiteindelijk mijn eigen domein gestart en ben ik een Youtube kanaal er bij begonnen.
Momenteel volg ik een studie animatie/audiovisueel op het Cibap in Zwolle. Maar daarnaast houdt ik me ook graag met grafische uitingen en nieuwe mediatechnologiën bezig, als je hier meer over wilt weten kan je mijn portfoliowebsite bekijken!

Op deze blog vind je artikelen over fashion en een hoop creativiteit. Zo deel ik zelf gemaakte foto’s, deel ik creatieve tips en review ik producten. Daarnaast houdt ik jullie op de hoogte van mijn leven door middel van een wekelijkse diary.
Zoals je net al las heb ik ook een Youtube kanaal, dit is geen kanaal waar wekelijks een video op verschijnt, hier heb ik namelijk (helaas) de tijd niet voor. Maar zo af en toe verschijnt er een creatieve video die ik met jullie wil delen.

 

20 gedachten over “Over

    • Pap schreef:

      Hey dochter, je weet niet dat je vader zo nu en dan je blog volgt, nu weet je het. met name je laatste blog heeft me ontroert. About the exams, niets om bang voor te zijn, gezonde spanning is OK. Ongeacht de uitslag, je hebt al 4 jaar geknokt en bent steeds teruggekomen. Kijk met vertrouwen naar je examens, zolang je doet wat nodig is heb je alle kansen. Ik heb vertrouwen in je, zorg dat je dit zelf ook hebt, we gaan een awesome zomer tegemoet en je weet nu waar het daarna heen gaat. Succes, ik geloof in je.
      Pap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *