Over & contact

Over & contact

Is 18 jaar, doet een creatieve opleiding, experimenteert graag met haar camera, struint dagelijks Pinterest af naar de tofste outfits en blogt in elk vrij uurtje wat ze heeft.


Heeft een hekel aan presentaties, is slecht in opruimen en kan echt niet tegen veel gepraat in de ochtend.

Hey jij daar,

Ik ben Ilona Wielinga, een 18 jarige enthousiaste blogger die op 29 Juli 2015 haar eigen blog begon, genaamd Inspiration for you. Na enkele maanden vol plezier te hebben geblogd onder de naam Inspiration for you ben ik uiteindelijk overgestapt op een eigen domein met de naam Ilonaa.

Op mijn blog vind je artikelen over fashion, maar daarnaast ook een hoop creativiteit. Ook vind ik het de laatste tijd ook steeds leuker om mijn gemaakte foto’s te delen, dus fotografie zal ook een steeds belangrijkere rol spelen. Ik ben ook dol op het testen van producten en er verschijnt dan ook wekelijks een review op mijn blog! En zo nu en dan houd ik mijn lezers ook nog eens op de hoogte over mijn privéleven.
Sinds enkele maanden ben ik ook op Youtube te vinden, waar ik tegenwoordig elke woensdag een video plaats. Natuurlijk zijn in mijn video’s de onderwerpen fashion en creativiteit ook terug te vinden.

Leeuwarden 10

Contact

Lijkt het jou als blogger (of Youtuber) nou leuk om een keertje met mij samen te werken? Heb je vragen over mijn blog of een aanvraag voor een artikel? Vul dan zeker even het contact formulier hier beneden in!

Heeft u als bedrijf interesse in een eventuele samenwerking dan ben ik te bereiken via ilonawielinga1998@gmail.com of het onderstaande contactformulier.

 

Samenwerkingen

De afgelopen twee jaar heb ik samenwerkingen gehad met de volgende bedrijven:

20 gedachten over “Over & contact

    1. Ahw dankjewel! Ik ben door nog iemand genomineerd dus ik beantwoord jullie vragen maar nomineer geen anderen omdat dit de derde keer is dat ik genomineerd ben okey?

    1. Hey dochter, je weet niet dat je vader zo nu en dan je blog volgt, nu weet je het. met name je laatste blog heeft me ontroert. About the exams, niets om bang voor te zijn, gezonde spanning is OK. Ongeacht de uitslag, je hebt al 4 jaar geknokt en bent steeds teruggekomen. Kijk met vertrouwen naar je examens, zolang je doet wat nodig is heb je alle kansen. Ik heb vertrouwen in je, zorg dat je dit zelf ook hebt, we gaan een awesome zomer tegemoet en je weet nu waar het daarna heen gaat. Succes, ik geloof in je.
      Pap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *