De laatste weken zijn aangebroken! | Persoonlijke update

Nog twee lesweken, een projectweek, de schouwweek en dan twee afsluitweken. En dan is het alweer voorbij. Dan zit het eerste jaar als student er al weer op voor mij. Ik kan gewoon niet bevatten hoe ongelooflijk snel dit allemaal is gegaan. Wat ik allemaal heb gedaan, gemaakt en wat er allemaal is gebeurd. En ondanks dat het hier op mijn blog vrij stil was, heb ik het ontzettend druk gehad.

De laatste loodjes

Deze laatste periode werken we in projectgroepen, waarbij we samen als groep een object maken. En op dit object moeten wij een film projecteren. Een vrij ingewikkeld en lang verhaal, waar ik je nu niet mee ga vermoeien. Voor dit project (en omdat het stiekem ook een opdracht was) heb ik namelijk een blog aangemaakt. Het is een simpele WordPress blog waar ik zo nu en dan artikelen plaats om je up to date te houden met de laatste nieuwtjes over het festival. Veel staat er nog niet op, maar de komende weken zal er nog wel veel op gaan komen. Als je benieuwd bent waar ik me nu dus voornamelijk mee bezig houdt, kan je even een kijkje nemen op de #Phase1 festival site.

Een beetje heel erg druk

De afgelopen weken, of nou ja maanden, heb ik het onwijs druk gehad. School vergt veel van mijn tijd en daarnaast reis ik ook nog steeds elke dag op en neer tussen Assen en Zwolle. En van werken in de trein komt niet zo heel veel meer terecht. Ik heb hierdoor vaak gewoon te weinig tijd of te weinig energie om nog iets voor mijn blog/youtube kanaal te doen. Ik neem me elke keer voor om er echt weer mee bezig te gaan, maar het lukt gewoon niet.

De laatste tijd plaats ik wel weer meer artikelen, maar de regelmaat is nog ver te zoeken. En ook het maken van video’s ben ik langzaam weer aan het oppakken. Want ik doe dit beide met veel plezier, mits ik de tijd er voor vrij kan maken. En wil maken. Want soms wil ik ook gewoon lekker een boek lezen, schilderen of tekenen in plaats van een artikel te typen. Ik heb mijn uploadschema daarom geprobeerd los te laten en alleen wat te plaatsen wanneer ik dat wilde. Pluspunt; hierdoor heb ik mijn motivatie wel weer terug gekregen.
Ik ben dan ook van plan om er vanaf de vakantie weer vol voor te gaan. Ik hoop namelijk dat ik volgend jaar iets meer rust heb en dus ook wat meer tijd aan bloggen kan besteden.

Volgend jaar

Ook heb ik de laatste weken flink met mijn studiekeuze in de maag gezeten. Want de keuze moest nu toch echt wel gemaakt worden. Want nee, ik ga me volgend jaar niet op grafische vormgeving richten, ik ga de audiovisuele kant op. Oftewel lekker filmpjes en animaties maken.
Nou is deze hele keuze in het eerste jaar ook weer niet heel gemakkelijk uit te leggen, ik ben dan ook zeker van plan eind dit schooljaar een artikel te wijden aan mijn studie. Om eens uit te leggen wat ik nou eigenlijk uitvoer daar op het Cibap.

En dan wil ik nog een dingetje zeggen. Ik ben druk aan het brainstormen over nieuwe onderwerpen en rubrieken voor mijn blog, en heb ook al een aantal leuke ideetjes. Dus, nog een paar weekjes geduld en vanaf dan zijn er weer een hoop leuke dingen te vinden hier. En in de tussentijd zal ik natuurlijk ook zo nu en dan een artikeltje of video online gooien.

En dan is dit artikel al weer langer geworden dan de bedoeling was. Dus bij deze, tot woensdag! Want dan vind je hier weer een gloednieuwe video!

Hoe gaan bij jou de laatste weken er eigenlijk aan toe? Of ben je al lekker vakantie aan het vieren?
x Ilona

2 gedachten over “De laatste weken zijn aangebroken! | Persoonlijke update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge