Het leven als student | Even bijkletsen

ilonas-studentenlevenElke ochtend met de trein naar Zwolle. Elke avond met de trein terug naar Assen. Lessen van 2,5 uur. Het is allemaal even wennen maar hoe meer ik gewend raak aan het studentenleven, hoe leuker ik het begin te vinden. Hoe druk en vol het allemaal ook is, ik vind het leven als student leuk. Oprecht ontzettend leuk.

De vijfde week van mijn studie is net ingegaan en tot nu toe bevalt alles me prima. De afgelopen weken heb ik goed kennis leren maken met de verschillende vakken en richtingen en ik wordt steeds zekerder van mijn zaak. Namelijk dat ik echt over een half jaar de media kant op wil. Dit had ik ook ingevuld als eerste keuze tijdens mijn intake. En dit is het nog steeds.

Naast dat ik erg zeker ben over mijn keuze, ben ik ook erg zeker over de school. De docenten zijn chill, mijn klas is gezellig en de lessen zijn leuk. Daarnaast is de school zelf ook ontzettend leuk en relaxt. Wat er voor zorgt dat ik met plezier naar school ga. En ondanks dat ik vier keer in de week om kwart over zes mijn bed uit moet, is het het waard. Ook ben ik vaak laat thuis, wat soms wel een nadeel is. Maar gelukkig kan ik (meestal) in de trein ook wel het een en ander doen. Het feit dat ik naast school ook nog een blog heb en moet werken, maakt het af en toe wel zwaar. Hierom was ik de afgelopen tijd ook wat afwezig. Maar ik merk dat ik het ritme me steeds beter bevalt en ik mijn tijd nuttiger besteed. Vanaf deze week kunnen jullie dus ook verwachten dat ik weer een stuk actiever zal worden!

De afgelopen tijd ben ik ook flink door mijn berichten heen gegaan. Wat er voor heeft gezorgd dat ik van ruim 200 artikelen, naar 138 ben gegaan. Veel zijn offline gahaald en komen misschien terug. Of nou ja, de ideeën komen terug, de oude artikelen blijven weg. Ze zijn verdwenen omdat ik niet trots was op het artikel, de foto’s of gewoon het hele idee. Ik wil namelijk kunnen zeggen dat ik trots ben op mijn blog, en sommige artikelen verminderden dit gewoon. Ook heb ik ontdekt dat in sommige artikelen de foto’s niet te zien zijn, hier wordt dus aan gewerkt!

Hoe bevalt jouw school tot nu toe eigenlijk? Ik kan in ieder geval zeggen dat het leven als student me ontzettend bevalt!

♥ Ilona

 

7 gedachten over “Het leven als student | Even bijkletsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge