Wanneer het weer kriebelt

Wanneer het weer kriebelt

De afgelopen anderhalf jaar is het bloggen zo langzamerhand stil komen te liggen. Ik begon aan een studie, reisde elke dag en had ook nog eens een baantje. En hetgeen wat ik misschien wel het ergste van alles vond, ik miste het bloggen niet eens echt. Maar achteraf gezien had ik gewoon geen tijd het te missen. Want de afgelopen maanden begon het weer flink te kriebelen.

En zo schreef ik begin december weer mijn eerste artikel sinds enkele maanden. Maar deze keer gooide ik het niet impulsief na enkele dagen al online. Deze keer pakte ik het anders aan.
Ik verwijderde oude artikelen waar ik niet langer tevreden over was, ik paste mijn lay-out aan en ik bedacht een shitload aan ideeën. En deze werkte ik uit.

Inmiddels zijn we drie maanden later in februari aanbeland. En nu past plaats ik dit artikel. Waarom? Omdat ik het deze keer echt goed aan wilde pakken. Aankomend half jaar ga ik namelijk op stage, dat betekent lange dagen, maar minder thuis te doen. En daarnaast heb ik mijn weekendbaantje opgezegd en nu dus meer tijd om te bloggen. Oftewel het ideale moment om na een lange tijd weer mijn eerste artikel te plaatsen, en het deze keer ook goed te doen. Want dit is niet het enige artikel wat ik in die drie maanden heb geschreven. Want ondanks dat ik een hoop veranderingen heb doorgevoerd in de lay-out en al mijn oude artikelen af ben gegaan, heb ik ook een hoop nieuwe artikelen geschreven. Artikelen die in de wachtrij staan om geplaatst te worden.

Want na anderhalf jaar nauwelijks geblogd te hebben konden mijn vingers niet wachten om weer over het toetsenbord te vliegen. En stiekem miste ik de interactie gewoon enorm. Want ondanks dat ik (bijna) al mijn volgers waarschijnlijk ben kwijtgeraakt heb ik er vertrouwen in dat ik weer interactie op kan bouwen. Want nu heb ik de tijd er voor. En de motivatie is er zeker. En als je je nou afvraagt wie die ‘ik’ nou is, check dan deze pagina even. Daar staat een uitgebreide omschrijving over mij en mijn blog ;).

Ik heb er in ieder geval al ontzettend veel zin in!
X Ilona

 

2 gedachten over “Wanneer het weer kriebelt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge