Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Heerlijke ‘cozy’ achtergronden voor je telefoon

Het is weer zover! Een nieuwe voorraad aan achtergronden voor je telefoon. Aansluitend op de herfstachtergronden van vorige maand. Deze keer met een heerlijk winters, cozy gevoel. Dus klik snel verder voor een voorraad cozy achtergronden.

Let op! Deze achtergronden zijn enkel voor persoonlijk gebruik. Neem contact op als je ze wil gebruiken voor commerciële doeleinden.

cozy achtergronden 1

Achtergrond 1 // Achtergrond 2 // Achtergrond 3

Mocht je nieuw zijn met het concept, het is vrij gemakkelijk. Je klikt op de link onder de foto, om zo de foto te kunnen downloaden. Vervolgens kan je de achtergrond instellen op je telefoon. Ook te gebruiken op bijvoorbeeld whatsapp of in andere apps.

cozy achtergronden 2

Achtergrond 4 // Achtergrond 5 // Achtergrond 6

Is dit thema niet helemaal wat je zocht? Check dan zeker deze pagina even, daar heb ik inmiddels een aardige verzameling aan achtergronden voor je klaarstaan. Het zijn verschillende thema’s met prints, illustraties en quotes dus er zit vast iets leuks tussen.

Suggesties mag je altijd hierbeneden achterlaten. Geniet een beetje van de mooie dingen die de herfst te bieden heeft! Maak het jezelf lekker comfortabel met onder andere deze cozy achtergronden. ;) Een kopje thee er bij, een goed boek en een comfortabele sweater en het gevoel is compleet.

Liefs,
Ilona

Voor meer kan je me volgen via mijn zakelijke Instagram account.

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *