Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Nieuwe achtergronden met zonnebloemen voor je telefoon

Het is inmiddels al een behoorlijke tijd geleden dat ik voor het laatste achtergronden maakte. Dus was het hier wel weer de hoogste tijd voor. Deze keer maakte ik een voorraad achtergronden met zonnebloemen. Omdat ik de afgelopen weken deze bloemen steeds meer ben gaan waarderen en vond dat ik ze leuk kon gebruiken. Daarnaast is het natuurlijk ook een heerlijk zomers thema.

Mocht je nieuw zijn met het concept, het is vrij gemakkelijk. Je klikt op de link onder de foto, om zo de foto te kunnen downloaden. Vervolgens kan je de achtergrond instellen op je telefoon. Keuze uit gezellige patronen en heerlijke zomerse vibes.

Al met al een vrolijke verzameling achtergronden waar ik zelf heel blij mee ben. En de happy vibes kon ik zelf wel even gebruiken dus ik hoop dat jullie er ook van kunnen genieten. Meer achtergronden vind je hier.

Liefs
Ilona

4 reacties

  1. Heel mooi vind ik ze echter geen idee hoe ik die op mijn net nieuwe telefoon zou kunnen krijgen.
    Ik wil niet teveel apps op mijn telefoon en gebruik liever laptop voor blogs lezen en facebook

    1. Gelukkig is het gewoon een plaatje wat je kunt opslaan, ook op je telefoon. Je kunt die dan net zoals andere plaatjes en foto’s op je telefoon gebruiken als achtergrondje. Is niet zo heel erg ingewikkeld :) En het is zeker niet nodig om daar en app voor te installeren :S

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *