Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

mock up achtergronden studio ludic

Nieuwe ‘Studio Ludic’ achtergronden voor je telefoon

Er komt een nieuwe maand aan dus ik vond het de hoogste tijd voor nieuwe achtergronden. Aangezien ik mijn bedrijf een compleet nieuw uiterlijk heb gegeven, zat ik helemaal in de nieuwe identiteit. En terwijl ik lekker aan het doodlen was bedacht ik me dat ik dat net zo goed heel leuk kon gebruiken voor achtergronden. Dus deze keer achtergronden inspired bij mijn nieuwe bedrijfsidentiteit.

Let op! Deze achtergronden zijn enkel voor persoonlijk gebruik. Neem contact op als je ze wil gebruiken voor commerciële doeleinden.

Mocht je nieuw zijn met het concept, het is vrij gemakkelijk. Je klikt op de link onder de foto, om zo de foto te kunnen downloaden. Vervolgens kan je de achtergrond instellen op je telefoon. Keuze uit gezellige patronen, motiverende achtergronden of een januari kalender.

Ik heb een compleet nieuw kleuren palette opgesteld voor mijn nieuwe bedrijfsidentiteit en ik moet zeggen, ik ben er zelf heel tevreden mee. Dus was ook zeer enthousiast nog vrij lang bezig omdat ik best wel in een lekkere flow zat, haha.

Laat me vooral weten wat je er van vond!

Liefs
Ilona

17 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *