Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

achtergronden herfst telefoon

Tijd voor herfst achtergronden voor je telefoon

Het is onwijs lang geleden dat ik mijn eigen creaties deelde als achtergronden voor je telefoon. De hoogste tijd dus om er weer een aantal te delen. De afgelopen weken ben ik weer heerlijk aan het tekenen en ik kon het dan ook niet laten om een serie herfst achtergronden voor jullie te maken. Deze keer volledig in het herfst thema.

Let op! Deze achtergronden zijn enkel voor persoonlijk gebruik. Neem contact op als je ze wil gebruiken voor commerciële doeleinden.

Mocht je nieuw zijn met het concept, het is vrij gemakkelijk. Je klikt op de link onder de foto, om zo de foto te kunnen downloaden. Vervolgens kan je de achtergrond instellen op je telefoon.

Ik ging helemaal los binnen het herfst thema. Bloemen, pompoenen niet te vergeten en natuurlijk warme drankjes. Heerlijke herfstkleuren er op los laten en je hebt een fijne serie herfst achtergronden.

Eerlijk? Het was veel te lang geleden dat ik achtergronden had gedeeld. Er gaat echter een hoop tijd in zitten en ik ben onwijs blij dat ik de tijd en vooral inspiratie er weer voor had. Het is fijn dit soort dingen toch te kunnen doen ondanks dat ik af en toe door gigantisch diepe dalen heen ga. Voor een overzicht van alle achtergronden kan je op deze pagina kijken.

Geniet van de achtergronden! Welke vind jij het leukst?

Liefs
Ilona

Volg me voor meer ook op Instagram.

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *