Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

licht in het donker ilona wielinga

29 januari: Licht in het donker

In de nieuwsbrief rondom mijn boek maakte ik het al iets eerder bekend, maar het is tijd om het hier ook te delen. De publicatiedatum van mijn boek is namelijk bekend. Schrijf ‘m alvast op, omcirkel de 29e, want dan wordt Licht in het donker gepubliceerd.

licht in het donker ilona wielinga

Inmiddels heb ik twee correctierondes achter de rug en toen waren alle fouten er echt wel uit. Mijn boek is omgezet naar een InDesign bestand en de vormgeving is zo goed als rond. De lettertypes zijn veranderd (i.v.m. copyright) en het boek is zo goed als af.

Tegelijkertijd moet er nog een hoop gebeuren. Het boek is af, maar daar houdt het niet bij op. Er moet gekeken worden naar welke bedrijven me eventueel kunnen helpen bij promotie en ik schrijf nu wekelijks een nieuwsbrief met wat meer achtergrondinformatie.

Maar hoe je het ook went of keert, het aftellen is begonnen. En het is nog steeds een bizar idee dat mijn boek straks te koop gaat zijn. Nu al zin in!

Inmiddels is licht in het donker natuurlijk al te koop. Je kan het boek kopen via mijn webshop.

Liefs,
Ilona

10 reacties

  1. Super prestatie! Daar kun je trots op zijn. En nog mooier is het dat je er anderen mee kunt helpen. Ben heel benieuwd naar je boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *