Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

action shoptip stickers en clear stamps 1

Action Shoptip: Clear stamps en nieuwe stickers

action shoptip stickers en clear stamps 1

Ja hoor, ik ben weer eens bij de Action geweest. En ondanks dat ik met mezelf had afgesproken geen onnodige spulletjes mee te nemen, gingen er toch een aantal leuke items mee. Dus vandaag weer eens een Action shoptip.

Stickers (voor je Bullet journal)

Ik nam al eerder hele leuke stickerboekjes mee van de Action, welke ik nog steeds graag gebruik voor mijn bullet journal. En deze keer hadden ze weer hele leuke nieuwe setjes liggen. Ik nam een mee in een zomers thema en mooie pastelkleuren voor de lente. Ondanks dat het nog winter is, ben ik al klaar voor de lente. Alhoewel ik echt winter weer inclusief sneeuw nog wel wat zou vinden.

action shoptip stickers en clear stamps 3

Washi tape

Ik nam zelf deze keer geen washi tape mee, omdat ik al meer dan genoeg in huis heb. Maar zover ik kon zien, lagen er weer allemaal nieuwe printjes in het schap. Zo leuk hoe vaak de collectie van de Action wisselt.

Lees ook: Mijn bullet journal van februari

Clear stamps

Iets waar ik nog niet echt bekend mee was en wat volgens mij vrij nieuw is bij de Action, zijn clear stamps. Dit zijn siliconen stempels op een doorzichtig velletje. Zelf nam ik een setje met labels en met wat mooie illustraties (zoals een vogel en bloemen) mee. Ik gebruikte ze ook al in mijn bullet journal van februari en ben er wel erg enthousiast over.

action shoptip stickers en clear stamps 2

Bolletjes touw

De Action had een hele lange tijd leuke setjes met 8 verschillende kleuren touw. Het zijn leuke, kleine bolletjes die je kan gebruiken voor bijvoorbeeld het knopen van armbandjes of bij het inpakken van cadeau’s. Ze waren een tijdje niet te vinden, maar ze zijn weer terug met nieuwe kleurencombinaties. Bij mij gingen ze direct mee aangezien de oude bolletjes inmiddels bijna allemaal op zijn.

Wat dat betreft weer leuke materialen in deze Action shoptip, met weer heel veel leuke, nieuwe items in de schappen.

13 reacties

  1. Ik zocht laatst nog naar leuke stickertjes. Niet kunnen vinden! Ook niet bij Action. En nu zie ik ze bij jou. Maar ja, nu hoeft het niet meer. Project is al (bijna) klaar. Ik heb zelf maar getekend.

  2. Action, voor een creatieve geest is daar altijd wel iets te vinden. Ik snuffel er ook graag. Meestal val ik voor de designpads. Ga binnenkort weer ATC-tjes maken. Trouwens ik haal er wel meer zaken, zoals printpapier, notitieboekjes voor in mijn tas enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *