Beschilderde Adidas schoenen | Een kunstwerk om mijn voeten

beschilderde Adidas
beschilderde Adidas

Niet alleen mijn spijkerjack hing ongedragen in mijn kast, ook mijn Adidas schoenen droeg ik het laatste jaar nog amper. En dus besloot ik ook deze schoenen onder handen te nemen, en er een persoonlijk kunstwerkje van te maken. Gewoon met acrylverf, dus nu heb ik persoonlijk beschilderde Adidas schoenen.

beschilderde adidas schoenen 3

Na het project spijkerjack besloot ik ook mijn oude schoenen onder handen te nemen. Ik heb ze in het verleden ontzettend veel gedragen, maar sinds ik mijn dr. Martens heb stonden ze eigenlijk te verstoffen. De hoogste tijd dus om daar wat aan te doen.

beschilderde adidas schoenen 2

En dus besloot ik een doek erbij te pakken en mijn schoenen eens een grondige schoonmaakbeurt te geven. En wat bleek, zelfs na heel veel gedragen te zijn zien ze er nog goed uit. Eigenlijk dus ontzettend zonde dat ze nu alleen stof stonden te vangen.

beschilderde adidas schoenen 1

En dus haalde ik mijn paintmarkers (van de Action) tevoorschijn en fietste ik naar de Action voor wat extra acryl verf. Hiermee mengde ik de kleur die ik op de neuzen heb gesmeerd en welke ook terugkomt op de schoen zelf. Alle andere figuren maakte ik met behulp van de paintmarkers. Echt een uitvinding wat mij betreft.

Persoonlijke adidas schoenen

Ik plakte alle onderdelen af waar ik geen verf op wilde hebben en ging eigenlijk vrij impulsief aan de slag. Maar uiteindelijk ben ik ontzettend blij met mijn beschilderde Adidas schoenen. Ze zien er onwijs leuk uit en zijn ook nog eens origineel, hoe leuk is dat?

En inmiddels kan ik dus wel concluderen dat je echt niet per se iets nieuws hoeft te kopen voor een nieuw item, zo kan het namelijk ook!

Liefs,
Ilona

Ps. heel veel liefde naar mijn vader voor het helpen maken van de foto’s.

27 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *