Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

bullet journal februari 1

Mijn bullet journal voor februari

bullet journal februari 1

Het voelt haast nog als vorige week dat ik aan mijn spread van januari werkte, maar het is toch echt alweer tijd voor mijn bullet journal voor februari. Deze keer een wat abstracter, maar koel thema, gezien het toch echt nog wel winter is. Ik houd er van.

Tussen de regels door ook een korte update over afgelopen tijd, want het moest er even uit. En volgens mij heb ik inmiddels genoeg bullet journal set-ups gedeeld om te weten welke onderdelen er in voorkomen. Het wijkt deze maand ook weer weinig af van afgelopen maand. Ik heb echter wel mijn habit tracker eruit gehaald, aangezien ik dit minder belangrijk vind momenteel.

bullet journal februari 2

Zoals je ziet is ook aankomende maand alweer aardig ingevuld. Afgelopen maand had ik vaak (ipv 1x per week) 2 keer per week EMDR, wat me toch best zwaar valt. Ook kwamen we afgelopen week tegen de conclusie dat er nog best wat werk te doen is. Ik wist het wel maar de bevestiging krijgen is nooit leuk. Maar ik ga door en hoop gauw wat resultaat te krijgen van de EMDR!

bullet journal februari 3

Daarnaast had ik het ook druk met de lancering van mijn eigen boek en webshop. Dat is overigens tegelijkertijd ook wat me afgelopen maand erdoorheen heeft gesleept. De onwijs leuke opdrachten die zich weer aandienen en waar ik aankomende maand ook mooi weer mee aan de slag ga. Mijn mood tracker wordt langzaamaan weer iets kleurrijker dan deze lange tijd was.

Het bijhouden van lichtpuntjes blijf ik belangrijk vinden en die deel ik uiteraard ook hier weer. Want ondanks de zware EMDR sessies en hun nasleep, heb ik ook een mooie droom werkelijkheid zien worden. Wat onwijs bijzonder voelt.

bullet journal februari 6

Qua werk en therapie loopt alles wel, afgelopen maand schoot het bloggen er echter af en toe bij in. Ik merk in drukke tijden dat ik er ook geen plezier meer uit haal, terwijl ik het heerlijk vind als ik er de ruimte voor heb. Ik hoop dus de komende maand ook weer wat meer ruimte te kunnen vinden op hier het een en ander te plaatsen! En voor nu was dit mijn update en mijn bullet journal voor februari.

Bekijk hier mijn bullet journal van januari.

Liefs,
Ilona

ps. Bedankt voor alle lieve en betrokken reacties de afgelopen tijd! Het blijft elke keer weer bijzonder dat mensen het leuk en interessant vinden wat ik schrijf en plaats. Je kan me ook volgen op Instagram.

14 reacties

  1. De combinatie van dingen maakt ook wel dat bloggen even zo belangrijk niet is. Eerst jij, dan wat moet en dan wat leuk is. Voor die dagen dat het niet wil heb ik tijdloze blogs klaarstaan, misschien niet je ding maar wel een optie.

  2. Wat jij allemaal doet, kost bergen energie. En energie kun je maar één keer gebruiken. Rustig aan, pas goed op jezelf. Dan ga ik mijn agenda voor februari opleuken

  3. Heftig, twee keer per week EMDR. Ik snap best dat je dan minder zin en energie hebt om te bloggen. Prachtige opzet voor februari. Ik hoop dat de maand net zo mooi voor je wordt als je journal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *