Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

bullet journal juli citroenen lemons

Mijn bullet journal van juli

Het voelt een beetje onwennig om uit het niets dit artikel te typen, maar tegelijkertijd is de behoefte er. Net zoals ik afgelopen weekend weer enthousiast bezig ben geweest met mijn bullet journal van juli. Deze wil ik dus weer graag met jullie delen.

bullet journal juli citroenen lemons

Aangezien ik deze keer ook nog eens nieuwe soorten verf had gekocht bij de Action ben ik hiermee helemaal los gegaan (snel meer hierover). Het was ook fijn om hier weer mee bezig te kunnen zijn.

bullet journal juli citroenen lemons 2

Ik koos deze maand opnieuw voor een halve pagina, met aan de ene kant een overzicht van afspraken en aan de andere kant ruimte voor een to do lijst. Met vervolgens nog ruimte voor losse notities.

bullet journal juli citroenen lemons 2

Voor de mood tracker liet ik de citroenen terugkomen, gevolgd door het ‘a sentence a day’ concept. Waar ik elke dag samenvat in een zin.

bullet journal juli citroenen lemons 4

En vervolgens natuurlijk de weekoverzichten. Deze maand zit ik bizar vol met afspraken dus een persoonlijke update komt er binnenkort ook zeker weer aan, want het bloggen wil ik langzamerhand zeker weer oppakken. Ik heb het gemist en ben blij dat ik kan zeggen: ‘ik ben terug’.

Bekijk ook mijn bullet journal van Maart.

Liefs,
Ilona

Voor meer kan je me volgen op Instagram.

15 reacties

  1. Wat fijn dat de energie er weer is om een blog te schrijven, hopelijk betekent dat dat je wat meer rust hebt gevonden! Prachtige pagina’s, zoals altijd!

  2. Ilonaaaa! Wat fijn om wat van je te horen! Ik heb vaak aan je gedacht.
    Wat een mooie tekeningen weer. Bij mij is het bij januari gebleven. Zucht.

  3. Echt fijn om weer een blogje van je te lezen! Je nieuwe bujo-pagina’s zien er weer prachtig uit. Blij om te lezen dat het weer wat beter met je gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *