Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

bullet journal juni 1

Mijn bullet journal van juni

bullet journal juni 1

De maanden vliegen echt voorbij voor mijn gevoel. Alhoewel ik dankzij mijn bullet journal wel meer stilsta bij de dagen. En vandaag is het weer tijd van de opzet voor de aankomende maand juni. Deze keer vrolijk in het geel gekleurd.

bullet journal juni 1 my month

Het is zo leuk om te zien dat ik inmiddels al meer dan een jaar een bullet journal bijhoudt. En zoals elke maand start ik met een maandoverzicht. Met hierin mijn afspraken, een algemene to do lijst en een plekje voor mijn doelen.

bullet journal juni 3

Vervolgens gevolgd door mijn moodtracker en een plekje om mijn gewoontes bij te houden. Het zorgt er dus voor dat ik bewuster stilsta bij de dagen, wat ik toch wel heel fijn vind.

bullet journal juni 4 quote

En natuurlijk maak ik ook altijd plaats voor een happy list, waar ik al mijn blijmakers van de maand noteer. Niet alleen voor jullie, ook voor mijzelf vind ik het fijn om bij te houden. En natuurlijk weer een motiverende quote.

bullet journal juni 5

En dan het geen waar ik het voor doe, mijn weekoverzichten. Simpel ingedeeld met genoeg plek voor alle afspraken en taken die ik moet doen op een dag.

bullet journal juni 6

Ook houd ik altijd ruimte over voor notities, ondanks dat ik ook nog een apart notitieboekje gebruik vind ik dit toch wel handig als ik snel iets moet noteren.

Mocht je nou op zoek zijn naar meer inspiratie; er staan inmiddels genoeg artikelen online. Check ze hier!

Wat is jouw thema voor aankomende maand?

Liefs,
Ilona

23 reacties

  1. Na al jou inspirerende bullet journals ben ik afgelopen maand ook begonnen met mijn eigen bullet journal. Lang niet zo creatief en mooi uitgewerkt, maar ik vind het wel heel fijn om mee te werken :)

  2. Hele mooie pagina’s weer! Ik wil het ook gaan doen, maar ik ben dan weer bang dat ik daar het geduld niet voor heb. En je hebt gelijk, de tijd vliegt voorbij. Daar verandert Corona en de lockdown helemaal niks aan

  3. Prachtig! Mijn pagina’s voor juni moet ik nog (af)maken en aangezien ik de komende dagen niet heel veel tijd heb, ga ik maar voor thema simpel;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *