Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

MaterialenAli5

Creatieve materialen via AliExpress

MaterialenAli5

Ik ben zelf onwijs fan van AliExpress. Ze hebben onwijs veel, voor onwijs weinig. Ik heb dan ook al een aantal keer verschillende items besteld bij AliExpress. Van t-shirts tot aan waterverf, ik kocht het allemaal. Daarom deel ik vandaag een aantal leuke, creatieve hebbedingetjes die ik kocht voor een nog leuker prijsje.

Markers

Deze leuke markers kocht ik niet op AliExpress, ik kocht ze zelf in een schattig winkeltje toen ik in China was. Ik ontdekte laatst echter dat ze ook op AliExpress verkrijgbaar zijn! En dat voor slechts €1,44. Onwijs leuk en doordat ze klein zijn, zijn ze ook nog eens makkelijk mee te nemen.

Stickers

Toen ik weer eens eindeloos aan het scrollen was door AliExpress kwam ik opeens deze leuke stickers tegen. En aangezien ik nog steeds fotoboeken wil maken van mijn reizen, vond ik deze met het travel thema heel toepasselijk. Het doosje bevat in totaal 50 stickers en dat voor slechts €0,61.

Stiften

MaterialenAli3

Via een klasgenootje hoorde ik dat deze stiften van Genvana onwijs fijn zijn met tekenen. En aangezien we voor school veel storyboards moeten maken besloot ik deze daarvoor te bestellen. Ik kocht een setje met drie verschillende diktes, waar ik €2,10 voor betaalde.

Waterverf

MaterialenAli4

Het is al een hele tijd geleden dat ik deze waterverf bestelde. En je kan ook wel duidelijk zien dat ie sinds die tijd veel gebruikt is. Sinds ik mijn brushpens heb gebruik ik deze waterverf niet zo veel meer, maar af en toe is het nog wel handig. Het is bijvoorbeeld vooral een handig setje om mee te nemen. Ik kocht destijds het setje met 12 kleuren, maar ze zijn ook met 18 of zelfs 24 kleuren beschikbaar. Voor de variant die ik heb betaal je €7,11. Niet heel goedkoop maar ik vond het het zeker waard.

Washitape

MaterialenAli6

Ik heb zelf onwijs veel washitape (lees ongeveer 150 rolletjes), en een tijdje geleden besloot ik ook eens eentje via AliExpress te bestellen. En aangezien ik film & animatie studeer vond ik deze filmrol erg toepasselijk. Ik betaalde hier €0,86 voor, een prima prijsje wat mij betreft.

Pins

MaterialenAli7

Om mijn schooltas wat op te vrolijken bestelde ik ook een handjevol pins. Een tijdje geleden kocht ik ook een aantal patches (o.a. de Engelse vlag). De pins kosten maar een paar cent per stuk en zijn erg leuk om je tas of jas mee op te vrolijken.

Dan waren dit alweer mijn tips. Mocht je een van de producten zelf willen bestel, hier nog even de linkjes:

Markers | Stickers | Stiften | Waterverf | Washitape | Engelse vlag patch | Paperplane pin | Bullshit remover pin | Don’t be a dick pin | Robot pinAstronaut pin | Watermeloen pin | Shit happens pin | Fuck off pin

Bestel jij wel eens iets op AliExpress?
Liefs, Ilona

8 reacties

  1. Ohhh wat leuk dit! Aliexpress ik gelijk geopend in een nieuw tabblad :) Wat zijn die stickers ongelofelijk tof! Net als die pins en tapejes overigens, zo leuk allemaal! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *