Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Van Gogh waterverf 2

De befaamde Van Gogh waterverf | Review

De laatste jaren ben ik steeds meer met waterverf en aquarel bezig, maar het perfecte product had ik nog niet gevonden. Ik vond het dan ook spannend om een grotere investering te doen maar na een hoop goede verhalen besloot ik toch een befaamde set waterverf napjes van Van Gogh waterverf te bestellen. Vandaag mijn ervaring tot nu toe hier mee.

Van Gogh waterverf 1

Ik besloot zelf voor de meest uitgebreide variant te gaan die er beschikbaar was, namelijk met 24 kleuren. Als je het dan toch doet kan je het maar beter goed doen, right? Ik bestelde mijne hier.

Van Gogh waterverf 5

Het fijne aan het palet vind ik wel dat je de kleuren onderling ook nog heel makkelijk kan mengen. Hierdoor is de keuze dus eindeloos. Wat dat betreft kan je dus ook makkelijk een versie kiezen met minder napjes. De napjes zijn overigens ook los te bestellen, ideaal. Alhoewel ik persoonlijk heel blij ben met deze grote variant, zal een kleine natuurlijk wat makkelijker zijn om mee te nemen.

Van Gogh waterverf 3

Zelf ben ik verre van teleurgesteld. De kleuren zijn echt prachtig en ook intens qua kleur. Ze zijn prachtig op te bouwen en je kan heel mooi verschillende kleurtonen aanbrengen door de verschillende kleuren met wisselende ondertonen. Er zit een fijn kwastje bij en een sponsje wat er uit kan zodat je deze schoon kan maken. Het deksel kan je weer gebruiken om de kleuren onderling met elkaar te mengen.

Van Gogh waterverf 3

Al met al vind ik de Van Gogh waterverf onwijs fijn in gebruik. Het is haast puur pigment, mooie kleuren, fijn mengbaar en goed te corrigeren op papier. Wat dat betreft de investering dubbel en dwars waard. Ook omdat het lang mee kan gaan, gezien waterverf niet uit kan drogen.

Lees ook: Nieuwe brush pens van de Action | Review

Liefs,
Ilona

Voor meer inspiratie kan je me volgen op Instagram.

13 reacties

  1. Echt heel mooi! Ik ben meteen in mijn tekenspullen gedoken want ik wist dat ik ergens nog een doosje heb liggen (ander merk). Leuk om eens mee te gaan knoeien. Ik heb dat echt nog nooit geprobeerd!

  2. Als ik zie, hoe mooi jij kan aquarelleren, dan ben ik gewoon jalours. Ik ben heel slecht daarin, dan maakt vermoedelijk de verfkwaliteit weinig verschil. ook met verf van de meester wordt ik geen meester…. Aquarelleren is overigens nog zo’n project dat ligt te wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *