Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

lampjes 1 denneappels diy herfst herfstactiviteiten

Simpele herfst DIY | De herfst in huis halen

Normaal gesproken veranderd mijn kamer niet veel gedurende het jaar. Maar gezien ik toch dol ben op (de kleuren van) de herfst, besloot ik dit jaar toch even aan de slag te gaan. Door middel van een makkelijke herfst DIY, waarmee je je kamer toch in een heerlijke, herfstige sfeer brengt.

lampjes 1 denneappels diy herfst

Ik bracht samen met mijn moeder een bezoekje aan de Action. Ik had al een idee in mijn achterhoofd, maar besloot vooral te kijken wat ik kon doen met de producten die ze hadden. Ten eerste nam ik een zak gedroogde dennenappels mee, je kan ze natuurlijk zelf verzamelen, maar dan moet je nog even wachten. Nu hangen ze namelijk voornamelijk nog in de bomen. En het voordeel van ze meenemen uit de winkel is toch wel dat ze grotendeels al schoon zijn.

Lees ook: Het is herfst | Gedicht

Daarnaast nam ik leuke, uit hout gesneden paddenstoeltjes mee. Touw had ik thuis nog, dus dit nam ik niet mee. Ook nam ik nog een set met leuke, lampjes mee. Ik heb al een aantal lampjesslingers, maar er kon er nog prima een bij.

lampjes 1 denneappels diy herfst

De dennenappels hing ik, samen met de paddenstoelen, aan het touwtje. Deze bevestigde ik vervolgens aan mijn kast, tussen de lampjes die er al hingen. Vooral ’s avonds geeft dit een onwijs gezellig effect!

De rest van de dennenappels gooide ik in mijn draadmandje, waar ik eindelijk een bestemming voor vond. De lampjes legde ik er mooi achter en in. En zo heb je toch op een simpele manier de herfst al in huis gehaald!

lampjes 1 denneappels diy herfst

Heb jij de herfst al in huis gehaald, met bijvoorbeeld een herfst DIY? Of houd je het liever buiten de deur?

Liefs,
Ilona

20 reacties

  1. Vooral dat met die lampjes in je mandje vind ik erg leuk gedaan…doe dat eigenlijk alleen met de kerst, maar zo kan dus ook.
    We zijn de kamer aan het schilderen dus wie weet bij de aankleding de lampjes van boven halen
    Groetjes

  2. Wat een gezelligheid! Ziet er erg leuk uit. Maar voor mij nog geen herfst in huis, want mijn huis is nog niet opgeleverd (nog 9 dagen!!). En als we klaar zijn kunnen we gelijk de kerstboom opzetten, haha!

  3. Dat ziet er super uit! Ik houd zelf de herfst graag buiten de deur, maar het grappige is dat ik het bij een ander wel altijd heel gezellig vind…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *