Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

lat 7

De leukste DIY projecten voor moederdag + gratis printables

lente 9 bloemen

Nog maar een paar dagen en dan is het weer zover, moederdag. En hoe leuk is het als je je moeder dit jaar kan verblijden met een zelfgemaakt cadeau. Daarom zet ik vandaag de leukste moederdag DIY’s voor je op een rijtje.

Een gepersonaliseerde armband

Hoe leuk is het als je je moeder kan verassen met een armband, waar je zelf de tekst op gezet hebt. In dit artikel legt Jinkse uit hoe je met de producten uit haar eigen webshop heel gemakkelijk zelf een armband maakt!

Foto via IMakin

Puzzelhart

Op het blog van thuisleven schreef Mariska een mooi artikel over het maken van je eigen puzzelhart. Ik vind het een ontzettend origineel idee, waarbij je mooi gebruik kan maken van je oude puzzels. Op deze manier hoef je er (nagenoeg) niks nieuws voor te kopen en doe je ook nog eens wat met de oude puzzels die je nog hebt liggen.

Eigen gemaakte zeepjes

Ook heeft Jinkse een uitleg gemaakt over hoe je je eigen zeepjes kan maken. De benodigde producten vind je opnieuw in haar webshop en in een paar duidelijk omschreven stappen legt ze je uit hoe je zelf een zeepje kan maken voor je moeder.

Foto via IMakin

Sleutelhanger

Linda knutselde voor moederdag een eigen sleutelhanger in elkaar. Dit is natuurlijk een leuk en praktisch cadeau om te geven, en ik vind dat de sleutelhanger die ze gemaakt heeft ook onwijs leuk is geworden.

Printables

Om dit moederdag feest af te sluiten heb ik ook nog een drietal printables. Deze labels kan je gebruiken om je (zelfgemaakte) cadeau mee in te pakken.


printables moederdag

Label 1 // Label 2 // Label 3

Wat geef jij je moeder voor moederdag?

Liefs,
Ilona

6 reacties

  1. Mijn moederdagcadeau moet nog gekocht worden (maar is al wel bedacht). Dank voor de printables, die zou ik zomaar eens kunnen gaan gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *