Kanten telefoonhoesje

Kanten telefoonhoesje

hoesje 15Vandaag is het weer vrijdag, wat betekend dat er weer een DIY online komt. Vandaag laat ik jullie zien hoe je op en hele makkelijke en vrij snelle manier een telefoonhoesje op kan pimpen. Je kan het helemaal aanpassen naar je eigen stijl en op deze manier heb jij je eigen unieke telefoonhoesje!


Mobielkoopjes

Dit artikel is een samenwerking met mobielkoopjes, ik heb voor deze DIY een hoesje uit mogen zoeken. Ik heb ook van hun nog een telefoonhoesje gekregen en een telefoonaccessoire. Maar hier vertel ik later nog wat meer over. Eerst zal ik jullie de DIY laten zien.

De DIY

hoesje 3 Om te beginnen heb je een egaal hoesje nodig. Ik heb gekozen voor de kleur lichtroze omdat ik dit  een bijpassende kleur vond, maar je kan in principe elke kleur gebruiken die je wilt. Ook zou je een wit hoesje kunnen gebruiken maar dan met een andere kleur kant. Ik heb kant gebruikt van de Action, wat daar €1,20 kost en je hebt dan direct aardig wat van dat kant.
Ik heb er voor gekozen alleen een strook kant aan de onderkant te doen, maar je kan dit ook aan de onder- en bovenkant doen, diagonaal of verticaal over het hoesje laten lopen. Ik heb eerst gekeken hoeveel kant ik ongeveer nodig had en iets meer afgeknipt. Op deze manier kan je uiteinde naar binnen vouwen zodat het geheel beter blijft zitten.

Het kant heb ik vastgeplakt met lijm, ik heb hierbij gewoon alleslijm van de Action gebruikt en ik ben er achter gekomen dat het hier prima mee blijft zitten. Ik heb het op de randjes van de bloemetjes, de bovenste en de onderste rand gedaan. Ik heb hierbij zo weinig mogelijk lijm gebruikt zodat je er geen lijm onderuit ziet komen. Eventueel kan je de lijm die er toch onderuit komt weghalen, als dit niet goed wil kan je hierbij ook nagellakremover gebruiken.

 Ik vond het hoesje met alleen het kant er al leuk uit zien maar het hoesje kon naar mijn mening nog wel wat extra’s gebruiken. Hierom heb ik een zelfklevend strikje (die niet zelf kleeft) er op geplakt, ik heb hier opnieuw de lijm bij gebruikt. Ik vond het strikje persoonlijk iets te groot dus heb ‘m wat aangetrokken en bijgeknipt.

Je hoeft er natuurlijk geen strikje op te plakken, zo kan je ook het bloemetje uit het kant knippen of er iets anders op plakken, dit is wat jezelf wil. Je kan er bijvoorbeeld ook verder niets opplakken.

Telefoonhoesjes en accesoire

hoesje 5

Zoals ik al vertelde heb ik dit hoesje van Mobielkoopjes gekregen. Dit hoesje kost voor mijn mobiel normaal €6,95 en is voor de meeste toestellen wel verkrijgbaar. Ook heb ik van Mobielkoopjes een hoesje gekregen wat ze zelf voor me hebben uitgezocht, dat is dit hoesje geworden. Dit hoesje is in verschillende maten verkrijgbaar en is bruikbaar voor elke telefoon. Ik vind het echt een heel mooi hoesje. Alleen ik zal ‘m wel wat minder gebruiken omdat ik het niet zo handig vind om mijn mobiel er eerst uit te moeten peuteren voor ik mijn mobiel kan gebruiken. Ik vind het wel een heel handig hoesje voor als ik op reis of een dagje weg ga. Dan kan ik mijn ID-kaart en andere belangrijke pasjes binnen in het hoesje bewaren en zit mijn mobiel mooi beschermd in mijn tas. Het hoesje kost €13,95. Meer hoesjes vind je hier.

Ook heeft Mobielkoopjes nog een telefoonaccessoire meegestuurd. Dit is een selfiestick met felroze handvat geworden. De selfiestick heeft een zelfontspanner en werkt via Bluetooth, zo heb je geen gedoe met kabeltjes of wat dan ook. Het enige wat je hoeft te doen is de selfiestick aan te zetten en je mobiel hiermee te laten verbinden. En als je selfiestick leeg is heb je geen gedoe met batterijen want de stick heeft een usb-poort en kan zo aan de computer gekoppeld worden om op te laden.

HOESJE 14Ik vind persoonlijk dat alles van Mobielkoopjes van hele goede en stevige kwaliteit is. De selfiestick  bevat vilt en rubber zodat het je mobiel op geen enkele manier kan beschadigen. Ik vind wel dat het siliconen hoesje een klein nadeel heeft. Het hoesje sluit namelijk niet helemaal aan om je telefoon waardoor je scherm niet beschermd is als je mobiel op het scherm valt. Over het andere hoesje ben ik ook heel tevreden, er zitten geen naden los en het is van een stevig materiaal gemaakt.
Ik zou als ik jullie was ook even een kijkje nemen op de site van Mobielkoopjes. Ze hebben echt veel leuke en verschillende hoesjes en telefoonaccessoires. Op deze pagina is bijvoorbeeld een deel van hun hoesjes te vinden.

Hoe vind jij deze DIY? En welke kleurencombinatie zou jij gebruiken voor dit hoesje?
 kusjes Ilona

2 gedachten over “Kanten telefoonhoesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *