Tas oppimpen | Textielstiften van de Action

tas oppimpen

Voor sommige is het schooljaar alweer voor bij, andere moeten nog een aantal weekjes ploeteren. Na zo’n schooljaar heeft je tas natuurlijk enige schade opgelopen. Daarom leek het me leuk om jullie een manier te laten zien waarop je je tas kan oppimpen en ‘m een geheel andere look te geven.

textielmarkers action

Het enige wat je in dit geval nodig hebt om je rugzak op te pimpen is een tas en een set textielstiften. Ik heb mijn stiften bij de Action gehaald voor maar €1,19. Je hoeft natuurlijk niet per se een tas te gebruiken. Je kan dit natuurlijk ook met bijvoorbeeld je afgedankte etui doen.

oppimpen 1

Ik heb zelf een tas met een zwart-wit aztec printje. Maar je kan natuurlijk ook gewoon een rugzak zonder printje gebruiken en er zelf een printje op maken of iets dergelijks. (Let niet op de het roze ingekleurde vakje. Ik bedacht me toen ik die had ingekleurd dat een foto maken ook wel handig was)
Ik besloot om alleen de flappen van de voorvakjes en het grote vak te doen. Het werd me te veel om alles te doen.

tas oppimpen 2

Ik vind de stiften erg fijn en precies werken. Het kost je wel even wat tijd om het geheel in te kleuren maar door het smalle puntje gaat dit wel vrij makkelijk. En het is best een lekker werkje om te doen.

Lees ook: Kanten telefoonhoesje

En uiteindelijk was dit dan het eindresultaat. Ik vind de rugzak er direct een stuk leuker uit zien en je hebt op deze manier ook nog eens een originele tas.

tas oppimpen 5

Ondanks dat het een korter artikel was hoop ik dat jullie het leuk vinden. Ben je nou ook van plan zoiets te maken laat het me dan zeker even weten!

Liefs,
Ilona

Voor meer kan je me volgen op Instagram.

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *