Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

bullet journal 1 action stickerboekjes washi tape

Een bullet journal van de Action

bullet journal 1 action stickerboekjes washi tape

Afgelopen week bezocht ik weer eens een bezoekje aan de Action. En toen ik tussen de creatieve spullen aan het neuzen was, liep ik opeens tegen een bullet journal aan. En aangezien ik er ontzettend enthousiast over ben deel ik deze tip graag met jullie.

bullet journal 2 action stickerboekjes washi tape

De Action in Zwolle had een ruim aanbod aan bullet journals. Er waren een hoop verschillende printjes verkrijgbaar. Van bloemen tot aan de grafische print die je hierboven zit. Wat dat betreft heeft de Action dus keuze zat.

bullet journal 3 action washi tape quote netflix tracker

Daarnaast is het ook nog een aardig dik boek, met 150 pagina’s. De eerste pagina’s bevatten een aantal voorbeelden, die je ter inspiratie kan gebruiken. En leuke toevoeging, helemaal als je je bedenkt dat deze bullet journal slechts €1,99 kostte.

bullet journal 4 action washi tape boeken

Naast de bullet journal nam ik ook twee stickerboekjes mee. De action had in totaal 4 verschillende varianten, die echt perfect zijn voor in je journal.

bullet journal 5 action stickerboekjes washi tape

Naast leuke teksten bevatten de boekjes ook handige banners, met teksten als to do en notes. Ook zijn de weekdagen en nummers erin terug te vinden.

bullet journal 6 action stickerboekjes washi tape

Al met al kan ik stellen dat ik ontzettend verrast was door de Action. Niet alleen heb ik voor een klein prijsje een heuse bullet journal gescoord, maar ook nog eens een heleboel stickers in leuke pasteltinten.

Mocht je op zoek zijn naar meer inspiratie, ik schreef ook een artikel over mijn Bullet journal van Maart.

Hou jij een bujo bij?

Liefs,
Ilona

7 reacties

  1. Leuk gedaan. Ik houd geen bullet journal bij, maar wel een dagboek. En daarvoor gebruik ik veel BUJO dingetjes. Ik koop het meeste van mijn collectie aan vintage washi tape en stickers via aliexpress. Heb je daar al eens gekeken? Bij de Action gebruiken ze vaak felle of egale printen met simpele teksten. Bij Ali vind je veel stijlvolle dingen, als je maar weet waar je op moet zoeken.

    1. Bedankt voor de tip! Ik probeer alleen tegenwoordig zo min mogelijk via ALiExpress te kopen, gezien dat allemaal massaproductie is en het ook niet heel goed is voor het milieu om het helemaal naar Nederland te laten sturen. Maar bedankt voor de tip!

  2. Wauw dat is echt super goedkoop! Ik heb ze bij de action nog niet gezien. Over een tijdje maar eens weer kijken want het lijkt me ook leuk als notitieboek :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *