Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Een kijkje achter de schermen van Studio Ilonaa | Deel 2

Ik ben de afgelopen maanden druk geweest met verschillende projecten. En kan je vertellen, dat ik momenteel ook met hele toffe dingen bezig ben. Het leek me daarom leuk om weer eens een update te geven over wat er momenteel gebeurd achter de schermen van Studio Ilonaa.

Geen idee waar ik het over heb? Ik heb naast mijn blog een eigen bedrijf, als illustrator en animator. Bekijk ook zeker even mijn website. Ook heb ik een Instagram pagina waar je een hoop werk uit mijn eigen tijd voorbij ziet komen.

NiceDay

Naast dat ik altijd een hoop achtergronden voor mijn blog maak, en ik regelmatig GIFjes plaats, werk ik ook daadwerkelijk voor klanten. Zo rondde ik onderstaande video af voor NiceDay, een organisatie die jongeren met psychische problemen helpt door middel van online coaching. Naast dat het een ontzettend toffe opdracht was voor Studio Ilonaa, vond ik het zelf ook onwijs interessant om te doen.

Jens de hondenvriend

Iets wat jullie hoogstwaarschijnlijk al voorbij hebben zien komen, is het nieuws dat ik een boek mocht illustreren. Het is een kinderboek met daarin uitleg over hoe kinderen het beste om kunnen gaan met honden. Ook nog eens ontzettend leerzaam gezien wij tegenwoordig een hondje thuis hebben.

‘T Hoefhuys

Een andere opdracht waar ik vanuit school met veel plezier aan heb gewerkt, is de animatie voor ’t Hoefhuys. Dit is een concept voor een restaurant (en B&B) in Zwolle. Het leukste aan alles is dat we met ons groepje de plannen ook nog mogen gaan presenteren aan de gemeente Zwolle, hoe vet! Wellicht dat ons complete plan dus ook nog gerealiseerd gaat worden ook.

Naast deze onwijs toffe projecten werkte ik ook aan verschillende huisstijlen en logo’s. Ik kan ze helaas nog niet allemaal delen, maar een deel staat al op mijn site. Ik vind het elke keer weer ontzettend leuk om een beeldmerk voor iemand te mogen maken.

Daarnaast ben ik momenteel in gesprek over een nieuw concept. Naast dat ik het logo ervoor heb gemaakt, wil degene mijn gemaakte prints gaan gebruiken voor op een product. Wat voor product dit gaat worden, lees je geheid in de volgende update ;).

Al met al heb ik de laatste tijd aan ontzettend veel leuke projecten mogen werken. Momenteel ben ik druk bezig met het opzetten van mijn eigen boek en een serie kaarten. Het boek wordt mijn afstudeerproject, wat volledig geïllustreerd en geschreven gaat worden door mijzelf. Een hoop leuke dingen dus!

Ook interesse in een samenwerking? Stuur gerust een mailtje voor meer info naar studio@ilonaa.nl

Liefs,
Ilona

19 reacties

  1. Geweldige projecten en ik vind het allemaal supermooi geworden! Ik vermoed dat jouw bedrijf (gelukkig!) ook in deze tijd nog wel opdrachten krijgt?

    1. Ik krijg inderdaad nog wel opdrachten, maar er komt ook een hoop stil te liggen. Had ik in eerste instantie ook niet verwacht maar het is niet anders. Kan ik in ieder geval achter de schermen wat werk gedaan krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *