Een kijkje achter de schermen van Studio Ilonaa | Deel 3

licht in het donker ilona wielinga

De quarantaine begon rustig qua opdrachten, maar ondertussen was ik druk genoeg met andere dingen. Vorige week kwam bijvoorbeeld de proefdruk van mijn boek binnen en ik ben druk aan de slag met een cursus Personal Branding om Studio Ilonaa beter op de markt te zetten.

licht in het donker ilona wielinga

Licht in het donker

Ik liet het al een aantal keer vallen dat ik bezig ben geweest met een boek voor mijn afstudeeropdracht. En inmiddels is het zover dat de proefdruk binnen is. Er moet nog een hoop gebeuren, maar het boek zelf is zo goed als af. Er moeten enkel nog dingen geregeld worden, zoals het aanvragen van een ISBN code en het opzetten van een marketingplan. Maar het idee is er en ik hoop dat mijn boek in Juli of Augustus te koop gaat zijn.

P-Plan cursus

Naast de drukte voor school ben ik ook gestart met een Personal Branding cursus. Het is de P-Plan cursus, gemaakt door Liona. De cursus helpt je om goed naar jezelf en je doelen te kijken en te reflecteren op of je levensstijl hierbij past. Je leert (haalbare) doelen opstellen en na het afronden van de volledige cursus heb je je complete personal branding plan klaarliggen. Welke je zowel in het gewone leven als voor je bedrijf kan inzetten.
In het begin is het vooral een kwestie van jezelf in kaart brengen en kijken naar mensen die jou inspireren (of juist niet). Vervolgens ga je concreter aan de slag en stel je een doelenlijst op voor jezelf. Je kijkt naar welke persoonlijke eigenschappen je sterker in kan zetten, maar ook juist naar de fouten die je hebt gemaakt. Want fouten kan je alleen maar van leren.
Ik ben tot nu toe in ieder geval heel enthousiast over de cursus en kan het zeker aanraden, ik zal zeker nog een update geven als ik de cursus heb afgerond.

Logo de Kleine veilige haven

Logo’s en GIFjes

Ik schreef er al eerder een artikel over, maar sinds kort heb ik mijn eigen GIFjes op Instagram. En het leuke hieraan is, is dat ik inmiddels met een nieuwe set GIFjes bezig ben. Deze keer echter niet voor mijzelf, maar voor de stad Zwolle. Helemaal leuk aangezien ik daar studeer.
Daarnaast maakte ik een logo voor de kleine veilige haven en voor een opkomend sokkenmerk (deze mag ik helaas nog niet delen). Ook werk ik momenteel aan een geanimeerd intro.

Door de hele crisis lag het eventjes stil, maar inmiddels ben ik weer volop bezig. Is het niet voor mijn boek, dan wel voor een ander project waar ik gauw meer over kom vertellen. Want stilzitten doe ik niet, haha. De personal branding cursus motiveert me hierbij ontzettend en helpt me om concrete doelen voor mezelf en mijn bedrijf op te zetten. Wat dat betreft dus echt een aanrader om even naar te kijken.

Liefs,
Ilona

Volg me voor meer ook op Instagram.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met P-Plan. Ik krijg hier niet voor betaald en dit artikel bevat geen affiliatie links.

22 reacties

  1. Ik wil je boek kopen als het uit is. Gewoon omdat ik jou een leuk persoon vind en je een hele leuke stijl hebt. En al die opdrachten klinken heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *