Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

studio ilonaa werk animatie volwassen

Een kijkje achter de schermen van Studio Ilonaa

Naast dat ik de afgelopen weken weer erg actief was op mijn blog, ben ik achter de schermen ook druk bezig geweest met van alles en nog wat. Jullie kregen er hier en daar al wat van mee, maar vandaag geef ik jullie een uitgebreider kijkje achter de schermen van Studio Ilonaa.

studio ilonaa

Dat ik af en toe illustraties op aanvraag maak, zal voor de meesten niks nieuws zijn. Maar daarnaast ben ik momenteel nog met een aantal leuke projecten bezig, waar ik erg enthousiast over ben.

Afgelopen dinsdag heb ik mijn bedrijf bijvoorbeeld officieel gemaakt, en heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vanaf nu moet ik dus elke drie maanden mijn belastingaangifte doen. En ik kan nu eindelijk zeggen dat ik officieel zelfstandig ondernemer ben, van Studio Ilonaa. Voelt wel heel stoer.

eigen illustratie stijl 2

De reden dat ik mij nu definitief in wilde schrijven is vanwege een paar projecten. Zo ben ik momenteel bezig met een animatie voor NiceDay. Voor nu hou ik het hierbij, ik zit nog in het begin van het animatieproces en kan natuurlijk niet zomaar alles delen. Ik vind het overigens een hele eer dat ik mee mag werken aan een video voor een bedrijf wat zich inzet voor psychische problemen onder jongeren.

Lees ook: Een aantal animaties die ik maakte

Daarnaast ben ik nu wekelijks bezig als tekstvormgever. Ik krijg de teksten aangeleverd en geef dit vorm, voor verschillende vergelijkingssites. Als blogger vind ik dit onwijs tof om te doen en ik vind het onwijs leuk dat deze in het rijtje ‘huidige projecten’ voorkomt.

flatlay 5 perfectionisme mental health

Aanstaande vrijdag (als je dit leest, vandaag dus) heb ik een fotoshoot, samen met een oud schoolgenoot. Ik ga foto’s van hem maken voor zijn portfolio en ik ga een advertentie voor hem maken.

Wat dat betreft heb ik het momenteel dus best druk. Maar wel met een hoop toffe projecten, waar ik onwijs enthousiast over ben! Het is zo bijzonder om na jaren hard werken, te kunnen zeggen dat ik geld verdien met wat ik leuk vind. Als klein meisje riep ik al dat ik naam zou gaan maken, en nu is het zover. Ben ik klaar voor de ondernemerswereld.

Liefs,
Ilona

Volg me

Instagram | Facebook | Pinterest

25 reacties

  1. Wauw, wat ben je goed bezig! En wat knap dat je nu al heel wat leuke opdrachten hebt lopen. Mag je heel trots op zijn! Die animatie is al helemaal heel speciaal. Mooi dat je aan iets mag meewerken wat ook qua insteek heel goed op jouw persoonlijke ervaringen aansluit.

  2. Gave stap zeg, om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Leuk om even een kijkje achter de schermen te krijgen en ik vind het echt heel leuk voor je dat het zo goed loopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *