Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Een likje verf is soms genoeg

Ik heb al een aantal jaren een oud kastje van mijn ouders als nachtkastje in gebruik. Ik was echter al langere tijd niet helemaal tevreden over het kastje tussen mijn andere, witte meubels. Maar in plaats van een nieuwe te kopen besloot ik met verf aan de slag te gaan.

ontspullen 4

En dus ging ik op een vrije middag even langs de stad, en uitgerekend in de Action liep ik tegen de perfecte kleur aan. Ik heb tijdens mijn opname het bovenstaande uit hout gemaakt. Ik besloot dat ik het nachtkastje in eenzelfde tint wilde verven, maar dan wel iets lichter.

kastje 3

De verf was binnen, maar nu moest ik nog aan de slag. Met hulp van mijn vader haalde ik het kastje uit elkaar. Vervolgens maakten we alles schoon en schuurden we ‘m goed.

Ik heb zelf de eerste laag volledig geverfd. Daarna was ik de motivatie een beetje kwijt, en de tweede en derde laag heb ik dus aan mijn vader overgelaten. Gelukkig kan hij onwijs mooi schilderen.

kastje omtoveren resultaat

En dan op bovenstaande foto het voor en na resultaat. Ik ben onwijs blij met hoe het kastje er nu uit ziet en het geheel past ook nog eens een stuk beter in mijn kamer.

En zo zie je maar weer, je kamer omtoveren hoeft niet duur te zijn. Zo kocht in mijn nieuwe lamp ook voor slechts €3 bij de kringloop.

Liefs,
Ilona

13 reacties

  1. Oh, ik hou van groenblauw / smaragd! En van verven! (Al duurt het ook bij mij soms lang voordat ik tot actie overga.) Het kastje is erg mooi geworden. Een hele verbetering ten opzichte van de originele kleur!

  2. Wauw, heel mooi geworden. Met deze kleur erop zie je ook mooi de ‘gekartelde’ onderkant. Die viel eerst minder op, maar dat maakt dit kastje juist zo uniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *