Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

mok paintmarkers action 2

Een mok versieren met paintmarkers (van de Action)

mok paintmarkers action 2

Ik heb ze inmiddels al een tijd in mijn bezit, maar had er tot op heden nog vrij weinig mee gedaan. Ik heb het hierbij over de paintmarkers die ik scoorde bij de Action. Ik gebruikte ze namelijk om een witte mok op te vrolijken met een leuk patroontje. Onwijs makkelijk en het geeft toch echt wel een tof effect.

Voor ik begon struinde ik Pinterest af ter inspiratie. Ik zag een hoop leuke en kleurrijke dingen voorbij komen, wat dat betreft is het echt een aanrader om Pinterest van te voren even te bezoeken, mocht je – net als ik – nog niet precies weten welke kant je op wil.

mok paint markers action 3 pinterest

Ondanks dat ik leuke inspiratie tegenkwam besloot ik toch zelf een leuk patroontje te maken. Met bloemen, om precies te zijn. Onwijs leuk met alle vrolijke kleurtjes en je kan het precies maken zoals jij wilt.

mok paint markers action 4

Lees ook: Paintmarkers van de Action | Review

Uiteindelijk ben ik tevreden met het resultaat. Deze mok gebruik ik namelijk voor mijn kwasten, dus een beetje vrolijkheid kon geen kwaad. En zo heb ik direct mijn paintmarkers weer eens gebruikt.

mok paintmarkers action 5

Het viel me op dat de verf ontzettend goed blijft zitten tijdens het spielen van de mok, wat zeker een voordeel is. Mocht je de mok in de vaatwasser willen doen, zal je ‘m eventueel nog kunnen glazuren, of een laagje lak aan kunnen brengen. Alhoewel ik met de hand afwassen niet zo’n probleem vind, maar mijn mok hoeft ook niet per se keurig schoon te zijn.

Liefs,
Ilona

14 reacties

  1. Wat een tof idee! Ik heb ooit eens het idee gehad om zo’n mok te maken als cadeautje voor iemand maar heb het toen gedaan. Het ziet er alleszins super vrolijk uit zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *