Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

wereldkaart 1 close-up
wereldkaart 1 close-up

Aangezien ik dol ben op reizen, kan een wereldkaart in mijn interieur natuurlijk niet ontbreken. Ik had er al op mijn kamer hangen, maar de woonkamer is deze keer ook aan de beurt. Daar komt namelijk een onwijs mooi wereldkaart op glas te hangen.

Zo af en toe vind ik het onwijs leuk om samenwerkingen aan te gaan, omdat ik sommige bedrijven gewoon onwijs vet vind. En het bedrijf waar ik deze wereldkaart van ontving hoort daar zeker bij.

wereldkaart 2

Zoals ik al zei hangt er in mijn eigen kamer al een prachtige wereldkaart. Toen ik dus een mailtje kreeg met de vraag of ik een kaart op plexiglas wilde ontvangen was ik direct enthousiast. De vorige keer werd ik namelijk zeker niet teleurgesteld.

Lees ook: Een mooie wereldkaart op canvas

En ondanks dat we er nog niet over uit zijn over waar de kaart precies komt te hangen, staat het vast dat ‘ie een mooi plekje krijgt. Het product is namelijk van onwijs goede kwaliteit en er zit een mooi ophangsysteem bij.

wereldkaart 5

Mocht een wereldkaart niet zo jou ding zijn, kan je natuurlijk ook altijd gaan voor een plexiglas foto. Maar ik ben in ieder geval ontzettend blij met de afdruk die ik heb gekregen.

Liefs,
Ilona


Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Wereldkaarten.

24 reacties

  1. Zomaar gekregen? daar zegt niemand nee tegen.. en dan nog zo’n mooi ding! Aan de muur ermee! :-)
    Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog.. altijd welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *