Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

flow book for paper lovers review 2019

Flow: Book for paper lovers 2019

Inmiddels is het hier thuis een vaste traditie, ik vind het book for paper lovers onder de kerstboom, of ik krijg het -zoals dit jaar- op mijn verjaardag. Ik blijf het een ontzettend leuk en vrolijk concept vinden. En daarom leek het me leuk jullie dit jaar ook weer een kijkje in het boek te geven, zodat je een idee hebt van wat je er in aan kan treffen.

flow book for paper lovers review 2019

Het boek van dit jaar heeft al een onwijs leuke, zomerse kaft. Maar ondanks dat zijn er toch weer een hoop verschillende printjes en illustraties in te vinden. En achterin vind je -zoals elk jaar- een aantal goodies. Waaronder het leuke mini notitieboekje en de slinger met het wandelende meisje. Deze is aan beide kanten bedrukt waardoor je ‘m zowel in de zomer als de winter in je kamer kan hangen. Hoe leuk!

flow 3 printjes en kaartjes

Zoals je op bovenstaande foto kan zien zitten er zowel hele vrolijke als wat donkerdere thema’s in. Een goede afwisseling waar je veel kanten mee op kan.

flow 4 ronde stickers

Naast dat er kaartjes en labels te vinden zijn in het boek, zijn er ook weer ronde stickers terug te vinden. Deze vind ik zelf altijd leuk om in mijn bullet journal te gebruiken of om een (zelf gevouwen) envelop mee dicht te plakken.

Lees ook: Kerstcadeau’s voor creatievelingen

flow 5 book for paper lovers kalender

En ook voor elke maand is er weer een kalender te vinden. Natuurlijk afgestemd op de bijbehorende maand.

flow 8 leuke kleine stickers

Naast dat er dus ronde stickers en het complete alfabet in het boek te vinden is, heb je ook bovenstaande stickers. Ik vind ze zo schattig en opnieuw ontzettend leuk voor bijvoorbeeld je bullet journal!

flow 9 posters book for paper lovers

Het boek bestaat in totaal uit meer dan 300 pagina’s, plus leuke bijlages zoals bovenstaande posters. Wat dat betreft is het gewoon te veel om in een artikel samen te vatten. Maar wat mij betreft is het book for paper lovers ook dit jaar weer geslaagd. Boordevol printjes, illustraties, stickers en meer, om de leukste kaartjes mee te maken of je bullet journal wat mee op te vullen. Hier kan je met gemak weer een jaar mee vooruit ;).

En nee, er is niks gesponsord aan dit artikel. Ik ben -zoals altijd- gewoon ontzettend enthousiast over dit boek en deel mijn enthousiasme graag met jullie.

Wat vind jij van dit concept?

Liefs,
Ilona

20 reacties

  1. Nooit van gehoord maar wel heel leuk. Ik zou ‘m zelf niet kopen omdat ik er niks mee zou doen. Maar – voor de liefhebber – wel een heel leuk cadeau.

  2. Wat is hij weer mooi! Ik heb die van twee jaar terug en het jaar daarvoor. Ik koop nog even geen nieuwe want ik ben nog lang niet door al het papier heen. Alhoewel de mooie cirkel stickers wel op beginnen te raken..

  3. Leuk! Ik ben dus totaal niet (meer?) creatief met dit soort dingen, maar ik vind het wel erg leuk om te zien. Mooi papier maakt me ook blij. En leuk dat je ‘m ieder jaar weer cadeau krijgt. Ik hou wel van dat soort tradities, maakt het extra speciaal!

  4. Ik vind ‘m altijd heel leuk en sta er iedere keer weer mee in m’n handen, maar laat ‘m toch ongeveer elk jaar liggen. Ik heb ‘m één keer gekocht en daar heb ik nu nog steeds restjes van. Ik vind het allemaal heel erg leuk, maar gebruik het te weinig :/ Eerst alle papieren, stickers en kaartjes maar opmaken die ik heb. Goed voornemen voor 2020, dan kan ik ‘m volgend jaar met een schoon geweten kopen ;-)

  5. Superleuk.
    Heb ook een aantal jaargangen van Flow en ook wat papierboeken.
    Dit haar hou ik me in, ze zijn niet goedkoop en ik heb zoveel knutselspulletjes.

  6. Superleuk! Ik had er al vaak over gelezen, maar nog nooit op deze manier een kijkje in genomen. Voor iedereen met een journal lijkt me dit echt fantastisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *