Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

review flow

Flow: Book for paper lovers | Review

review flow

Het flow book for paper lovers is alweer een aantal weken verkrijgbaar en sinds een week of twee heb ik de nieuwe editie ook in mijn bezit. En aangezien dit de tweede keer is dat ik het boek in mijn bezit heb en ik het een erg leuk concept vind, dacht ik, waarom wijdt ik er geen review aan? Dus hier is ie, de review over het flow book for paper lovers.

Flow: book for paper lovers

Flow: book for paper lovers

Misschien ken je het al, misschien niet. Flow is een tijdschrift wat 8x per jaar verschijnt maar daarnaast ook nog verschillende specials uitbrengt. Een van die specials is het book for paper lovers. Een creatief boek van meer dan 300 pagina’s wat vol zit met leuk papier en paper goodies. Voor het boek wordt samen gewerkt met verschillende illustratoren uit de hele wereld, hoe tof is dat?

Het boek is dit jaar ontzettend dik en op het eerste oog maakte het me al razend enthousiast. Niet alleen de voorkant ziet er leuk uit maar als je even gauw door het boek bladert kom je al de tofste printjes tegen.

Lees ook: Creatieve materialen via AliExpress

Flow: inpakpapier

Zo bevat het boek dit jaar 8 verschillende soorten inpakpapier, waar je echt alle kanten mee op kan. Daarnaast bevat het boek ook nog eens een aantal pagina’s met bijpassende labels.

flow: labels

Ook bevat dit boek ontzettend veel briefpapier, waarbij op de achterkant opnieuw dezelfde patroontjes terug zijn te vinden. En om dit briefpapier compleet te maken, zitten er ook nog enveloppen in (die je wel even zelf moet vouwen). En die enveloppen zijn natuurlijk weer niet compleet zonder.., juist ja, stickers om ze dicht te plakken. Kortom, je hebt alleen nog een postzegeltje nodig wil je een brief versturen. En ben je niet zo van de brieven en stuur je liever een kaartje? Die zitten er ook gezellig in.

flow: typemachine
Flow: bootjes

Even een leuke typmachine tussendoor, want ja waarom niet. En ben je eens in een creatieve bui en denk je ‘ik wil bootjes vouwen’, dat kan. Je hebt pagina’s vol met toffe patroontjes waar je bootjes van kan vouwen. Enne, ben je niet zo van de bootjes, dan kan je de printjes natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken.

Lees ook: Illustratie & handletterboeken | creatieve tip

flow: roomdecor

En ook dit jaar bevatte het boek weer de nodige roomdecor attributen. Zo had je deze bovenstaande pagina, met een leuk boompje. Kan je weer je eigen vlaggetjesslinger maken en zit er een leuke kalender in. (Te zien op de achtergrond van mijn laatste vide0)

Even het prachtige screenshot uit mijn video waarin je in ieder geval een beetje er van ziet. Wat ben ik toch weer leuk hier.

Mijn mening

Al met al is het dus een zeer leuk boek, vol met creatieve items en heel veel papier. Ik heb het boek van vorig jaar ook nog staan en die is inmiddels half leeg, als echte papierjunkie kon ik er ontzettend veel mee. Wat mij betreft is dit boek dus een echte aanrader om aan je stash toe te voegen.

♥ Ilona

8 reacties

  1. Ik had verwacht dat ik zo’n boek niks zou vinden, maar door jou review vind ik het toch best wel leuk lijken! Hoe duur is zo’n boek eigenlijk? X

  2. Ah wat leuk dat je er een review over hebt geschreven! Ik twijfelde of ik hem mee zou nemen, ik vond hem namelijk best prijzig (logisch natuurlijk). Maar ik was bang hem niet optimaal te gaan gebruiken. Nu ik dit artikel lees begin ik toch weer te twijfelen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *