Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Gratis achtergronden voor je telefoon | Mexicaanse doodshoofden

Achtergrondartikelen kosten me verreweg de meeste tijd om te maken en daarom ben ik deze keer ook iets later. Maar ik ben er weer met een serie gloednieuwe achtergronden, deze keer geïnspireerd op de Mexicaanse dodenmaskers. Iets wat ik persoonlijk een onwijs mooi concept vind.

Let op! Deze achtergronden zijn enkel voor persoonlijk gebruik. Neem contact op als je ze wil gebruiken voor commerciële doeleinden.

mexicaanse dodenmaskers achtergronden 1

Achtergrond 1 // Achtergrond 2 // Achtergrond 3

Mocht je nieuw zijn met het concept, het is vrij gemakkelijk. Je klikt op de link onder de foto, om zo de foto te kunnen downloaden. Vervolgens kan je de achtergrond instellen op je telefoon.

mexicaanse dodenmaskers achtergronden 2

Achtergrond 4 // Achtergrond 5 // Achtergrond 6

mexicaanse dodenmaskers achtergronden 3

Achtergrond 7 // Achtergrond 8 // Achtergrond 9

Al met al een vrij uitgebreide serie fruitige achtergronden. Is dit niet helemaal je ding? Ik heb inmiddels een pagina vol met andere thema’s.

Ik heb in ieder geval een hoop plezier gehad aan het maken ervan, ik hoop dat jij er ook plezier van kan hebben.

9 reacties

  1. Ik ben ook niet zo van de doodshoofden. Maar ik heb inmiddels een van jouw lente-designs als Whatsapp-achtergrond. Ik bedacht me ineens dat dat ook kan!

  2. Achtergrond 4 en 5 vind ik mooi. Maar de dodenmaskers vind ik te depressief. Het leven heeft vaak genoeg negatieve dingen, dus op mijn telefon, en waar ik het verder zelf kan kiezen, alleen maar vrolijkheid a.u.b. Maar dat je talent hebt, is duidelijk. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *