Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Gratis fruitige achtergronden voor je telefoon

Het begon met één patroon, het eindigde met negen nieuwe achtergronden. Deze maand dompelde ik me helemaal onder in de fruitige sferen. Helemaal passend bij het lekkere weer momenteel. Kijk je mee naar de fruitige achtergronden van deze maand?

Let op! Deze achtergronden zijn enkel voor persoonlijk gebruik. Neem contact op als je ze wil gebruiken voor commerciële doeleinden.

fruitige achtergronden deel 1

Achtergrond 1 // Achtergrond 2 // Achtergrond 3

Mocht je nieuw zijn met het concept, het is vrij gemakkelijk. Je klikt op de link onder de foto, om zo de foto te kunnen downloaden. Vervolgens kan je de achtergrond instellen op je telefoon.

fruitige achtergronden deel 2

Achtergrond 4 // Achtergrond 5 // Achtergrond 6

fruitige achtergronden deel 3

Achtergrond 7 // Achtergrond 8 // Achtergrond 9

Al met al een vrij uitgebreide serie fruitige achtergronden. Is dit niet helemaal je ding? Ik heb inmiddels een pagina vol met andere thema’s.

Ik heb in ieder geval een hoop plezier gehad aan het maken ervan, ik hoop dat jij er ook plezier van kan hebben.

Liefs,
Ilona

13 reacties

  1. Dit heb je erg leuk gedaan. Echt zomer gevoel. Heel goed idee van jou dat je achtergronden maken. Ik heb je linkje ingekeken. Er zitten andere achtergronden heel leuk gemaakt.

  2. Fantastisch. Heel erg mooi. Ik ga er eens een downloaden. Met welk grafisch programma maak je dat? En als ik deze vrolijke achtergronden zie, dan hoop ik dat jou “backoffice” (innerlijke mens) de wereld ook weer een beetje vrolijker ziet. Veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *