Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

kerstachtergronden winterachtergronden gratis telefoonachtergronden

Gratis kerstachtergronden voor je telefoon (+winter)

Nog een paar dagen tot kerst en het was daarnaast weer tijd voor de maandelijkse achtergronden. Het kan natuurlijk niet anders dan dat het vandaag een aantal kerstige (en winterse) achtergronden zijn. Dus klik gauw verder om jouw gratis kerstachtergronden te downloaden!

kerstachtergronden winterachtergronden gratis telefoonachtergronden

Er wordt altijd enthousiast gereageerd op mijn achtergronden en ik krijg regelmatig screenshots toegestuurd. Dit vind ik altijd zo ontzettend leuk! En daarnaast vind ik het stiekem ook gewoon heerlijk om lekker te prutsen in Illustrator en Photoshop.

kerstachtergronden winterachtergronden 1

Achtergrond 1 // Achtergrond 2 // Achtergrond 3

Mocht je hier nieuw zijn, het is ontzettend makkelijk. Klik op het linkje onder de foto, dan opent de achtergrond in een nieuw tabblad. Het enige wat je nu hoeft te doen is rechtermuisknop/lang ingedrukt houden en de achtergrond te downloaden! Easy as that.

kerstachtergronden winterachtergronden 2

Achtergrond 4 // Achtergrond 5 // Achtergrond 6

Ik vind die met de lampjes zelf zo leuk geworden. Ik heb ‘m ook direct zelf als achtergrond ingesteld. Ondanks dat ik zelf geen fan ben van kerstachtergronden vind ik ze wel leuk geworden. En heb ik mijn mening toch ook enigszins bijgesteld, haha.

kerstachtergronden winterachtergronden 3

Achtergrond 7 // Achtergrond 8 // Achtergrond 9

Ik heb trouwens een kopje toegevoegd bovenaan, waar je alle (gratis) printales en achtergronden kan vinden. Of je klikt simpelweg hier voor alle andere achtergronden.

Mocht je suggesties hebben voor volgende maand, dan mag je deze achterlaten. Hoe dan ook, in januari verschijnen er weer nieuwe achtergronden!

Liefs,
Ilona

15 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *