Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

lente achtergronden 2020 verzameling

Gratis lente achtergronden voor je telefoon | Bloemen & meer

lente achtergronden 2020 verzameling

De lente is inmiddels officieel begonnen. Maar niet alleen de astrologische lente is begonnen, want buiten is de lente ook al volop aanwezig. De bloemen komen weer in bloei en het zonnetje doet z’n best. De hoogste tijd dus voor een serie lente achtergronden.

Let op! Deze achtergronden zijn enkel voor persoonlijk gebruik. Neem contact op als je ze wil gebruiken voor commerciële doeleinden.

Mocht je niet bekend zijn met het concept; het is heel gemakkelijk. Hieronder vind je 2 foto’s met de achtergronden, deze kan je niet downloaden. Je moet op de link van de desbetreffende achtergrond klikken om ‘m te kunnen downloaden. Of je screenshot ze gemakkelijk via mijn Instagram.

lente achtergronden 2020 verzameling 1

Achtergrond 1 // Achtergrond 2 // Achtergrond 3

Ik merk steeds meer dat ik het maken van patronen ontzettend leuk vind; en dit is natuurlijk een uitstekende gelegenheid ervoor. Daarom vandaag ook weer een aantal vrolijke printjes voor je telefoonachtergrond.

lente achtergronden 2020 verzameling 2

Achtergrond 4 // Achtergrond 5 // Achtergrond 6

En dat waren de achtergronden voor deze keer. Veel roze deze keer, maak maak je geen zorgen, ik wissel af qua kleurenthema’s. Dus op zoek naar andere kleuren? Meer achtergronden vind je hier.

Op zoek naar specifieke achtergronden? Laat het me hier beneden -of via de mail (info@ilonaa.nl)- weten en wellicht zie je ze volgende maand terug.

Liefs,
Ilona

22 reacties

  1. Leuk! Ik ben erg blij met m’n eigen achtergrond. Een foto van mijn zoontje <3 En in mijn Whatsapp heb ik ook zo'n vrolijke achtergrond staan met bladeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *