Mental health achtergronden voor je telefoon

mentale gezondheid achtergronden

De laatste tijd deel ik steeds meer inspirerende en motiverende teksten op mijn Instagram. Als experiment gooide ik er een poll tegenaan met de vraag of ik van een aantal illustraties achtergronden zou maken. En het antwoord kan je wel raden, want hier zijn ze. Dus vandaag een aantal mental health achtergronden voor jullie.

Let op! Deze achtergronden zijn enkel voor persoonlijk gebruik. Neem contact op als je ze wil gebruiken voor commerciële doeleinden.

gratis mental health achtergronden 1

Achtergrond 1 // Achtergrond 2 // Achtergrond 3

Mocht je nieuw zijn met het concept, het is vrij gemakkelijk. Je klikt op de link onder de foto, om zo de foto te kunnen downloaden. Vervolgens kan je de achtergrond instellen op je telefoon.

gratis mental health achtergronden 2

Achtergrond 4 // Achtergrond 5 // Achtergrond 6

Zijn mental health achtergronden niet helemaal wat je zocht? Check dan zeker deze pagina even, daar heb ik inmiddels een aardige verzameling aan achtergronden voor je klaarstaan. Van quotes tot aan patronen en illustraties in verschillende thema’s. Dus er zit ongetwijfeld iets bij ;)

Suggesties mag je altijd hierbeneden achterlaten. Geniet een beetje van de zonnige dagen!

Liefs,
Ilona

Volg me voor meer ook op Instagram.

6 reacties

  1. Super, vooral de nederlandstalige vind ik mooi. Een heel andere stijl als je vorige maar ook mooier of vrolijker misschien. Succes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.