Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

vrolijke achtergronden

Gratis vrolijke achtergronden voor je telefoon

Ondanks dat het weer ontzettend onstuimig is en het van herfst naar lente lijkt te vliegen, vond ik het tijd voor een serie vrolijke achtergronden. Inclusief regenbogen, quotes, gezellige kriebels en pastelkleuren. En ze zijn helemaal gratis te downloaden!

Achtergrond 1 // Achtergrond 2 // Achtergrond 3

Mocht je onbekend zijn met het concept; een korte uitleg. Elke maand ontwerp ik een serie achtergronden die gratis te downloaden zijn. Hiervoor hoef je alleen maar op de link onder de afbeelding te drukken om vervolgens de foto te downloaden. Daarnaast upload ik ze ook in de story van mijn art account op Instagram, waar je er simpelweg een screenshot van kan maken.

vrolijke achtergronden 2
Achtergrond 4 // Achtergrond 5 // Achtergrond 6

Deze keer zijn alle achtergronden in heerlijke pasteltinten. Zodat we de lente in ieder geval al een beetje naar onze telefoon kunnen halen. En stiekem vond ik het onwijs leuk met regenboogjes en kriebels te spelen deze maand. Ook voor mij is het altijd leuk om een middag (of 2) te prutsen.

vrolijke achtergronden telefoon gratis regenboogjes hope
Achtergrond 7 // Achtergrond 8 // Achtergrond 9

Mochten pasteltinten nou niet helemaal jouw ding zijn, of je toch op zoek zijn naar iets anders. Ik heb inmiddels een aardige verzameling achtergronden, dus vergeet die niet te checken.

Wat vind jij van deze serie? En laat het me even weten (bijvoorbeeld via Instagram) als je een als achtergrond gebruikt, vind ik altijd leuk om te zien!

Liefs,
Ilona

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *