Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Haarverf van Crazy colors | Violette review

Ik was weer eens in voor iets nieuws. Als je me langer volgt kan je je wellicht herinneren dat ik mijn haar inmiddels in verschillende kleuren heb gehad. Van roze tot aan grijs. En deze keer besloot ik een andere kant op te gaan, namelijk voor paars. Oftewel, de kleur violette.

Om even specifiek te zijn, deze keer kocht ik de kleur violette van Crazy Colors. Dit is een semi permanente verf, die je er dus geleidelijk aan weer uitwast. Ik besloot deze keer mijn haar niet te bleken, maar het er gewoon in te gooien.

haarverf 2 crazy color violette

En dit ging eigenlijk best goed. Op de hele donkere plukken pakte het niet, maar op mijn lichte plukken pakte de verf ontzettend goed.

Lees ook: Haarverf van crazy colors | Review (roze)

Waar mijn haar echter in eerste instantie precies de kleur had die ik had gehoopt, was dit eigenlijk de dag erna al een stuk minder. En inmiddels ben ik anderhalve week later en is het paars nergens meer te bekennen. Inmiddels is mijn haar namelijk gewoon blauw. Alhoewel ik moet bekennen dat ik het geen lelijke kleur vind en het eigenlijk wel prima vind zo, haha.

crazy colors violette blauw haar

Ergens vind ik het jammer dat het paarse er zo snel uit was, maar ergens vind ik het ook wel prima zo. De (blauwe) kleur houd verder goed tot nu toe en zit er nog mooi in. Wat dat betreft valt het me niks tegen.

Heb jij je haar wel eens geverfd?

Liefs,
Ilona

8 reacties

 1. Tip: je kan met een beetje +_50 ml van de kleur en een goedkope conditioner +_150 ml ook een color conditioner maken.
  Je haar wassen met kouder water helpt ook. Handoek droog maken, color conditioner erin. 5 tot 10 min laten inwerken en uitspoelen.

  Zo blijven de kleuren er langer in.

 2. Ik vind het allebei leuk! Ik heb één keer mijn haar geverfd. Ik wilde het iets donkerder rood dan ik al heb. Maar ik had gewoon mijn eigen kleur haarverf gekozen. Pffff. Durfde ik eindelijk….

 3. Ik heb voorafgaand aan mijn eigen roze haar héél veel Youtube filmpjes gekeken en het hangt veel af van de ondertoon van je eigen haar denk ik. Misschien dat als je haar echt wit was geweest, de kleur wel paars zou gebleven zijn. Maar ik vind het blauw ook heel tof. Ik ga binnenkort terug roze in m’n haar doen want op sommige stukjes is het al heel erg afgebleekt.

  1. Ja daar heb je gelijk in, mijn roze verf pakte de vorige keer op mijn gebleekte haar wel direct goed. Maar t lastige is ook nog dat paars een gemengde kleur is, en dat rood/roze sneller vervaagt dan blauw, dus denk dat het daar ook mee te maken heeft. Maar ik vind blauw ook wel prima, haha.

 4. Je vind het niet erg maar het is niet goed dat de verf zo van kleur veranderd :lol: Ik verf mijn haar dus niet. Ik weet wel dat er ook mannen hun haren kleuren maar ik ben er geen van.

 5. Twee kleuren halen, één betalen blijkbaar;). Lijkt me best apart om te merken dat het dan blauw wordt. Ik roep al jaren dat ik mijn haar ga verven (ik word namelijk grijs), maar doe het steeds niet. Geen zin in gedoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *