Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

ijsjes bullet journal augustus 1

IJsjes: Mijn bullet journal van Augustus

Het weer werkt nog steeds niet echt mee, alhoewel het weerbericht zonnigere dagen voorspelt. Om mezelf toch een beetje in de zomer te wanen besloot ik opnieuw voor een zomers thema te gaan. Met deze keer ijsjes als onderwerp. Kijk je gauw mee naar mijn bullet journal van Augustus?

ijsjes bullet journal augustus 1

Voor de omslagpagina besloot ik voor de verandering eens voor een foto te gaan. Aangezien ik hier wat creatiever moet zijn qua materialen gebruikte ik deze vrolijke foto die ik tegen kwam in een tijdschrift. Qua kleuren past het ook volledig bij wat ik voor ogen had.

ijsjes bullet journal augustus 2

Uit de flow haalde ik ook een geweldig printje, de ene kant van het papier gebruikte ik als achtergrond voor mijn to do lijst en doelen. Een overgebleven strook plakte ik -met de andere kant naar boven- op de pagina ernaast.

ijsjes bullet journal augustus 3

Voor mijn mood tracker besloot ik los te gaan met ijsjes. Waar ik eerst voor allemaal losse ijsjes wilde gaan, besloot ik toch de pagina te vullen met een hoop bolletjes ijs. Ik vind ‘m echt onwijs leuk geworden.
Mijn habit tracker hield ik opnieuw simpel, deze keer met rondjes. En nog een overgebleven strook met opnieuw het leuke printje, zo’n papiertje moet je maximaal gebruiken natuurlijk.

ijsjes bullet journal augustus4

En een positieve quote kon -zoals altijd- niet ontbreken. Deze keer hield ik de spreuk simpel, maar duidelijk. Ik word trouwens zo blij van de combinatie geel en paars. Sowieso heb ik echt iets met geel, haha.

ijsjes bullet journal augustus 5

Ik sloot af met een notitiepagina gevolgd door mijn weekoverzichten.

ijsjes bullet journal augustus 6

Op zoek naar meer BuJo inspiratie? Ik heb inmiddels een hele voorraad artikelen.

Ik vond het overigens heerlijk weer even creatief bezig te zijn. Deze keer met een hoop Pinterest inspiratie omdat het nog niet allemaal helemaal mee werkt, maar ook dat hoort er bij. Bekijk hier mijn bullet journal van juli.

Liefs,
Ilona

Volg me voor meer ook op Instagram.

15 reacties

  1. Zoals altijd super mooi en vrolijk. Ik houd ook extreem veel van dit zonnige geel. En hopelijk gaat het met jou ook wat “zonnniger”. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *