Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

studio ilonaa werk animatie volwassen

Ik doe weer mee met Inktober | Week 1

Wellicht had je het al op mijn Instagram voorbij zien komen, maar ik doe weer mee met Inktober! De jaarlijkse challenge waar veel illustratoren/artiesten aan mee doen. Ik blijf het een leuk concept hebben, en ondanks dat het al een vrij drukke maand is, besloot ik ook dit jaar de uitdaging weer aan te gaan.

studio ilonaa werk animatie volwassen

Mocht je meer willen weten, of zelf ook mee willen doen, de gehele lijst vind je op de website van Inktober! Ik blijf het een geweldig concept vinden.

Inktober 01 ring & mindless

Day 1 Ring & Day 2 Mindless

De challenge begon met een vrij simpel onderwerp, die voor mij toch wel een uitdaging vormde. Handen tekenen is namelijk zeker niet mijn specialiteit, en het is iets wat ik vaak toch probeer te vermijden. Maar deze keer ging ik de uitdaging toch aan. En ik ben er best tevreden mee.

De laatste tijd probeer ik ook graag een beetje verschillende stijlen uit. Dus dag 2 besloot ik een wat meer grafische aanpak te gebruiken. En al met al kan ik zeggen dat ik aardig tevreden ben met het resultaat.

https://www.instagram.com/p/B3JUYqTnGYq/

Day 3 Bait

De derde dag had ik even zin in iets anders, dus ik besloot een animatie te maken. En stiekem plaats ik nu steeds 2 foto’s en dan een animatie, dus het voelt wel lekker om dat door te zetten.

inktober 02 freeze & build

Day 4 Freeze & day 5 build

Dag vier besloot ik juist weer in Photoshop aan de slag te gaan, en verschillende brushes (aka kwasten) te gebruiken. Het leuke aan Inktober vind ik ook de diversiteit aan thema’s, waarbij ik ook weer kan experimenteren met technieken. Vorig jaar gebruikte ik bijvoorbeeld alleen Ecoline, om mijn skills daarin te verbeteren.

Voor dag 5 liep ik echt even helemaal vast. Dus besloot ik op Instagram jullie om hulp te vragen. Het idee van de taart kwam als eerste binnen, en ik was er direct zo enthousiast over dat ik dat besloot uit te voeren! Altijd zo leuk om input te ontvangen.

Doe jij ook mee met inktober? Zo ja, laat me weten waar ik je creaties kan vinden!

Liefs,
Ilona

15 reacties

  1. Ik lig sowieso plat van bewondering als mensen kunnen tekenen, ik kan dat n.l. niet! heb ook geen linktin of instagram . Vind het wél leuk om een beetje te rommelen in PSP maar dan gewoon een beetje met foto’s knoeien want voor de rest kan ik niets zonder”lesjes”. dat deed ik “vroeger” wel vaker.

  2. Zo gaaf dit! Echt heel mooi. Ik ben benieuwd naar de rest van je creaties. Ik doe niet mee, maar ik volg wat mensen die wel meedoen en ik geniet van al het moois.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *