Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Ik maakte mijn eerste 3D animaties

Cinema 4D

Aangezien het project er op school net op zit en ik nu twee weken heb voor het nieuwe project begint besloot ik deze aankomende twee weken goed te besteden. Afgelopen weekend besloot ik dan ook om mezelf Cinema 4D aan te gaan leren. Door middel van tutorials, Google en vooral gewoon veel proberen.

En zo maakte ik afgelopen weekend niet een maar zelfs twee 3D animaties. Het zijn korte, simpele animaties waar nog niet heel veel gebeurd. Maar het was voor mij al een hele omschakeling van een 2D project, naar 3D animatie. Daarom besloot ik eerst vooral te oefenen met het vormgeven en de camerabeweging in het programma Cinema 4D.

Om het niet al te moeilijk te maken heb ik in beide animaties gebruik gemaakt van de basisvormen, om hieruit de onderwerpen te creëren.

Uiteindelijk ben ik best trots op de video’s, gezien dit de eerste keer is dat ik echt met 3D animatie werk. Ik ben dan ook zeker van plan om de komende weken hier meer tijd aan te besteden. Ook heb ik nog een aantal andere toffe plannen, dus de komende weken kan je een aantal experimenten verwachten. Gewoon omdat ik het tof vind om nieuwe dingen uit te proberen en dit graag met jullie deel.

Liefs, Ilona.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *