Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

boek illustreren action

Illustratie & handletteringboeken | creatieve tip

Ken je dat moment? Dat moment dat je doelloos door een winkel loopt te dwalen, totdat dat ene item op je netvlies valt. Plots sta je stil en kijk je nog eens goed. Zo’n mooi pareltje, verstopt in de hoek van het schap. Een pareltje waarvan iedereen moet weten dat dit verkrijgbaar is. Nou dit gebeurde mij afgelopen week dus. En vandaag ben ik zo lief om de items die op mijn netvlies vielen met jullie te delen.

De desbetreffende winkel waar ik het over heb is de Action, klinkt al goed vind je niet? Ik liep hier enkele dagen geleden even naar binnen, zonder een duidelijk doel. Tot ik opeens een hele stapel boeken tegen het lijf liep. Oh en nee, geen leesboeken, dit waren een ander soort boeken.

illustreren 2

Ik besloot door de knieën te zakken en de items van dichterbij te bekijken. Boeken over handletteren en illustreren. Ik pakte een boek van de stapel en sloeg het open, het wist direct mijn aandacht te trekken. De boeken staan boordevol met tips, oefeningen en inspiratie, ontzettend leuk dus als je met handletteren of illustreren wilt beginnen. Ik besloot dan ook om het boek over illustreren mee te nemen, aangezien ik al een boek over handletteren heb.

illustreren 3

Alle instructies staan in verschillende talen in het boek, maar zelf vind ik dit totaal niet hinderlijk. De instructies die er in staan zijn namelijk erg duidelijk en er staan handige tips in. En ik vind het zelf erg leuk dat het direct ook een soort werkboek is, want je kan de ’theorie’ direct toe passen in het boek. Hoe leuk is dat?

illustreren 5

Dus zocht je nog een uitdaging voor jezelf deze vakantie en lijkt het je leuk om te leren illustreren of handletteren? Ren dan snel naar de Action, want voor 2 euro kan je een boek als dit echt niet laten liggen!

En dit was dan alweer mijn creatieve tip van deze keer. Heb jij nog een leuke creatieve tip rondom het thema illustreren of handletteren (of compleet iets anders), let me know!

Liefs,
Ilona

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *