Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

inktober 2.1
inktober 2.1

Misschien ken je het al, Inktober. De maand waarin allerlei creatievelingen elke dag aan de slag gaan met inkt. Elke dag een nieuw thema en een nieuwe uitdaging, de hele maand lang. Elke dag een tekeningen, alleen niet enkel met inkt. En inmiddels hebben we week vier er ook al opzitten.

Ik heb recentelijk de brushpens van Ecoline gekocht, en wil hier graag mee oefenen. Hierom heb ik besloten om elke dag van oktober een illustratie hiermee te maken, hierbij volg ik de officiële Inktober lijst. En mijn gemaakte illustraties deel ik graag met jullie.

inktober4.1

Week vier begonnen we met het thema expensive. Ik koos er hierbij voor om een illustratie uit de Donald Duck na te tekenen, namelijk van Dagobert die zwemt in zijn geld.

inktober4.2 muddy

Dagobert werd opgevolgd door het thema muddy, hierbij koos ik weer voor een halloween gerelateerde illustratie. Namelijk een zombie die uit de modder komt gekropen.

inktober 4.3 chop & pricky

Dag 24 stond in het teken van chop, ik koos er hierbij voor om mijn eigen versie van magere Hein te tekenen. De dag erna was het thema pricky. Ik kon hierbij niet anders dan een cactus tekenen, maar aangezien halloween steeds dichterbij komt probeerde ik ‘m wel een spooky uiterlijk mee te geven.

inktober 4.4 stretch & gift

Vervolgens was het op dag 26 tijd voor stretch. Ik tekende een meisje wat zich uitrekte. Aangezien ik die dag in mijn joggingsbroek en een chille trui rondliep besloot ik het meisje mijn eigen outfit te geven. Op dag 27 was het tijd voor een gift. En zo vlak voor halloween besloot ik om twee doosjes als pompoen te tekenen.

inktober 4.5 thunder

Week 4 sloten we af met het thema thunder. En ja dit moet dag 28 zijn, in plaats van 27. Bij bliksem denk ik zelf altijd aan de god van de donder, Thor. Ik besloot hier dan ook een illustratie van te maken. Alleen deze keer eens in een andere stijl, gewoon om te proberen.

Na week vier vind ik Inktober nog steeds een toffe uitdaging, alleen ik merk inmiddels wel dat ik niet elke dag echt de zin heb een illustratie te maken. Dit zorgde er voor dat ik tot twee keer toe meerdere illustraties op een dag moest maken. Wat dat betreft ben ik wel blij dat het einde in zicht komt.

En dan was dit alweer week vier, volgende week maandag zal ik de laatste Inktober tekeningen met jullie delen.

De illustraties van week 1 vind je hier.
De illustraties van week 2 vind je hier.
De illustraties van week 3 vind je hier.

Doe jij ook mee met Inktober of is het niet zo jouw ding?

Liefs,
Ilona

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *