Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

inktober week 2 enchanted pattern

Het is weer oktober. En alsof ik het nog niet druk genoeg heb, besloot ik opnieuw mee te doen aan Inktober. Een jaarlijks terugkerende challenge, waarvan ik het altijd leuk vind er aan mee te doen. En ondanks dat het afgelopen week niet elke dag lukte, heb ik toch weer wat Inktober illustraties voor jullie.

Gezien ik het dit jaar afwissel tussen animaties en illustraties, komt eerst de bewegende plaatjes. De losse illustraties volgen hierna ;).

https://www.instagram.com/p/B3RX-i6njyF/

Day 6: Husky

Ja valt verder eigenlijk weinig over te zeggen. Alhoewel, ik moet zeggen dat ik zelf wel heel blij ben met het resultaat van dit gif’je.

https://www.instagram.com/p/B3ZScNrFG8H/

Day 9: Swing

Mocht je me al wat langer volgen, kan je je waarschijnlijk herinneren dat deze animatie eerder voorbij is gekomen op Instagram, toen echter met een jongetje. Ik besloot deze keer voor hetzelfde concept te gaan, omdat ik het eigenlijk wel heel leuk vond.

inktober week 2 enchanted pattern

Day 7 Enchanted & day 10 pattern

Hier speelde ik stiekem ook een beetje vals. Het patroon van dag 10 had ik namelijk al eerder gemaakt, je zag ‘m bijvoorbeeld ook al voorbij komen in mijn herfst achtergronden. Ik vond ‘m voor deze situatie echte rook wel geschikt.
De linker illustratie maakte ik wel speciaal voor inktober. Het is eentje waar ik gespeeld heb met een blur filter, om wat te pelen met de scherpte en diepte van de illustratie.

inktober week 2

Day 11 snow & day 12 dragon

Een van de eerste dingen die ik in mijn hoofd kreeg bij het thema ‘sneeuw’, was een sneeuwengel. Dit idee besloot ik dus ook uit te werken.
Dag 12 was een dag waar meer werk in ging zitten dan ik van te voren had verwacht. Ik ben overigens wel heel blij met het eindresultaat, dus wat dat betreft was het het zeker waard.

Doe jij ook mee met Inktober? En week 1 vind je trouwens hier!

Liefs,
Ilona

21 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *