Inspiratie uit mijn art journal | Deel 2

art journal 8 inspiratie mooie dagen
art journal 8 inspiratie

De vorige keer dat ik een aantal pagina’s uit mijn art journal deelde, werd dit ontzettend goed ontvangen. Het leek me daarom tijd voor een update, en dus een aantal nieuwe pagina’s. Het is voor mijzelf namelijk een goede inspiratiebron voor illustraties, dus wellicht voor jou ook.

art journal 2 inspiratie

Mijn journal is voor mij echt een plekje waar ik alle regels los kan laten. Waar ik kan experimenteren met materialen en waar ik mijn favoriete teksten in bewaar.

art journal 4 inspiratie

Ik heb een hele voorraad aan papier met de leukste printjes, en een mandje vol washi tape. Ik probeer dit dan ook regelmatig te verwerken rondom een tekst of afbeelding.

art journal 5 inspiratie

Lees ook: Inspiratie uit mijn art journal | Deel 1

art journal 6 inspiratie

Het is tevens een plek waar ik illustraties van anderen verzamel. Waar ik kaartjes bewaar en combinaties uitprobeer.

art journal 7 inspiratie

Heb jij ook zo’n schetsboek waarin je van alles uit probeert?

Liefs,
Ilona

22 reacties

  1. Supertof Ilona! Het lijkt me heel fijn om mee bezig te zijn en bij jou ziet het er ook nog eens heel mooi uit (mooie quotes ook!). Ik heb alleen mijn bujo waar ik wat creatief in durf zijn maar bijlange niet zo uitgebreid als jouw journal.

    1. Dankjewel! En het is inderdaad ook leuk om je bullet journal er voor te gebruiken. Wilde ik eerst ook, maar ik was bang dat ik ‘m dan binnen no time vol zou hebben, haha.

  2. Heel mooi! Ik gebruik mijn bullet journal eigenlijk ook op deze manier. Ik maak een voorblad voor de maand, vervolgens een pagina waarop elke dag een ‘lichtpuntje’ komt en de rest blijft leeg. Daar komen dan bijvoorbeeld verslagen van leuke dingen, met een fotootje of quotes. Of ik probeer gewoon eens wat nieuws uit op creatief gebied. Ik doe ’t liever in m’n journal dan alles op een los papiertje. Losse papieren verdwijnen namelijk gewoon in de papierbak, bij mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *