Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

inktober 2.1

Inspiratie uit mijn artjournal | Deel 1

inktober 2.1

Ik kan zelf uren door Pinterest scrollen, op zoek naar inspiratie voor mijn art journal. Daarnaast vind ik het ook onwijs leuk om uren bezig te zijn met printjes bij elkaar zoeken om de perfecte combinatie te creëren. En het leek me leuk deze pagina’s met jullie te delen.

art journal inspiratie

Mijn art journal is een verzameling van inspiratie, ideeschetsen en tekeningen. Ik vind het ook altijd heerlijk om oude journals door te bladeren als ik even geen inspiratie heb. En wellicht kan ik jullie ook inspireren met mijn creaties.

art journal 2 take it slow plants inspiratie

Zoals ik al zei vind ik het heerlijk om op zoek te gaan naar de perfecte combinatie van printjes en washi tape. Ook schrijf ik regelmatig quotes op die ik onwijs mooi vind of graag wil bewaren. Ik merk dat ik het zo sneller teruglees dan wanneer in ze via Pinterest opsla.

art journal 3 albert einstein quote

Dit is dan echt een voorbeeld van iets wat mij inspireert. Ik vind Albert Einstein namelijk een onwijs interessante man en kan uren over hem en zijn theorieën lezen.

art journal inspiratie doodles quote

Iets wat ik af en toe ook heerlijk vind is doodlen of patronen tekenen. Het is een fijne afleiding en kan er zo leuk uitzien.

art journal inspiratie sterren quote

Zoals je ziet verschillen de pagina’s ook aardig van elkaar. Ik vind het namelijk tof om nieuwe dingen uit te proberen en verschillende inspiratiebronnen bij elkaar te verzamelen.

art journal inspiratie bloemen

Ik hoop dat ik je door middel van dit artikel heb weten te inspireren, om zelf wellicht ook aan de slag te gaan. Mocht je nog wat inspiratie voor verschillende materialen willen, dan kan je dit artikel lezen.

Bewaar jij je inspiratie en favoriete quotes ook in een journal of bewaar jij ze liever op je Pinterest bord?

Liefs,
Ilona

14 reacties

  1. Heel gaaf! Ik bewaar mijn favoriete quotes in een notitieboekje en in mijn bullet journal. Maar in combinatie met art is het echt heel gaaf. Vooral die bladzijdes van jou met Albert Einstein zijn echt mooi.

  2. Op Pinterest heb ik vooral moodboards over fotografie. Ik heb dan verschillende stijlen van fotografie elk op een bord. Meer doe ik er feitelijk niet mee. Zou ik wel eens moeten doen. Een puntje voor mijn ToDo-list ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *